1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARETE KURSU HEDEF BÜYÜTÜYOR.

KARETE KURSU HEDEF BÜYÜTÜYOR.
Bu haber 18 Mart 2018 - 19:18 'de eklendi ve 1.998 views kez görüntülendi.

Antrenör Mustafa Erten iddialı

POZANTI BELEDİYESİ KARETE KURSU HEDEF BÜYÜTÜYOR.

Pozantı Belediye Eski Başkanlarından, Yılmaz Doğan tarafından 2001 yılında başlatılan Karate Kursu, aradan geçen 17 yıl zarfında, yüzlerce çocuk ve gence spor zevki aşıladı. Onları, internet kafelerden kurtardı. Ve kendilerine özgüven aşılayan Karate dalında Pozantı’nın adını, Adana ve Türkiye de duyurarak başarılı sporcular yetişmesi sağlandı. Daha sonra, Belediye Başkanı olan, Mustafa Çay’ın da aynı heyecanla devam ettirdiği, Karate Kurusuna Kayyım Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’da gereken desteği vererek, ilginin artmasına katkı koydular. Tahir Türkaslan’nın Hocalığında başlatılan, Pozantı Belediyesi Karate Kursunun, son beş yıldaki Antrenörlüğünü ise, yine aynı kurstan yetişen, Pozantı’lı Mustafa Erten yapmaktadır.

MİLLİ YETİŞTİRDİK

Her geçen yıl, ilginin giderek arttığı ve yaş gurupları itibarıyla, çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü Karate Kursunda, haftanın değişik dört gününde, alt kemer olarak, günde bir buçuk saat, üst kemer olarak ise, yine haftanın değişik dört gününde, günde iki saat olarak devam etmekte olan, Karate Kursundan yetişen, önemli isimlerden birisi dört sene önce, Pozantı’lı Sultan Demir oldu. Ve Milli Sporcu Ünvanına kavuştu. Bu kazanım sonrası, elde ettiği bursla, halen Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliğinde, eğitimini sürdürüyor.

MÜSÜBAKALARA KATILIYORUZ

Karate Kursu Hocası Mustafa Erten, çalışmaların heyecanın, her geçen gün artığını belirterek, şunları söyledi:

“Gaziantep’de, 29 Mart – 1 Nisan 2018 Tarihleri arasında yapılacak olan, Türkiye Minik Yıldızlar Şampiyonasına katılacağız. Şimdilik, üç sporcumuzla hazırlandığımız bu müsabakalarda, gelecek sene için, Programımız 15 sporcu olarak belirlenmiş olup hedefimiz, Pozantı’nın adını, önce Şampiyonlar sonrada, Milli takımda Karate dalında duyurmaktır” dedi.

DÖRT GÜN

Pozantı Belediyesi, Karate Kursu Hocası Mustafa Erten, hafta da   alt ve üst kuşak olmak üzere, hafta da dört gün devam etmekte olan çalışmalara, miniklerin ailelerinin de büyük ilgi gösterdiğini çalışmalara bizzat, kendilerinin getirip götürdüğünü ve çocuklarının spora olan tutkularının, artması yönünde koydukları katkının ve ilginin çok önemli olduğuna değindi. Üst kuşakta, çalışmalara devam etmekte olan gençlerinde, bu spor sayesinde, internet kafe ve benzeri gibi, zamanlarının boşa harcandığı yerden uzak kaldıklarını, kurs kurallarına riayet edecek olan, kız ve erkek tüm gençlere çalışmaların açık olduğunu belirtti.

TEŞEKKÜR

Karate Kursu Antrenörü Mustafa Erten, kuşak renklerinde de yükselmenin, kursa katılanları, daha olumlu motive ettiğini, kendilerine özgüven aşıladığını hepsinin, gözünün ve hedefinin, siyah kuşakta olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Karate Kursumuza destek veren, imkanları nispetinde yardımcı olan, geçmiş ve mevcut, tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerinin, desteği ve ilgileri bizleri, daha da heyecanlandırıyor” dedi.

Özel Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER