1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARNE HEYECANI VE TATİL SEVİNCİ

KARNE HEYECANI  VE TATİL SEVİNCİ
Bu haber 20 Ocak 2020 - 13:24 'de eklendi ve 625 views kez görüntülendi.

Sarıdoğan ve Yıldız, öğrencilerle birlikteydi.

KARNE HEYECANI VE TATİL SEVİNCİ

Yurt genelinde yaklaşık  18 Milyon öğrenci, geçtiğimiz hafta Cuma gün karne heyecanı ve tatil sevincini birlikte yaşadılar.

2019/ 2020 Eğitim ve Öğretim sezonunda, ilk olarak uygulanmaya başlanan yeni tatil sisteminde  öğrencilerin,  ilk yarı yılda iki ayrı dönemde tatil yapıyor olmasının sonuçları, daha sonra belli olacak.

KAYMAKAM KARNE DAĞITTI

17.01.2020 Cuma günü, tüm ülkemizde olduğu gibi, Pozantı ilçesinde de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 2800 öğrenci ve 216 öğretmen, yarıyıl tatiline başladı. Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri, ilk kez karne aldıkları için heyecanlıydı

Pozantı Atatürk İlkokulunda ve Gökbez Ahmet Oğuz Akal İlkokulunda düzenlenen törene, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Şube Müdürü Ali Çakan, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ve öğrenci velileri katıldılar.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen törende, Kaymakam Muammer SARIDOĞAN, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sınıfları gezerek, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Öğrencilere, ara tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Kaymakam Muammer Sarıdoğan şunları söyledi:

“Bugün ilçemizdeki tüm öğrencilerimiz karne sevinci yaşıyor. Ara tatilde farklı etkinliklere katılın, bol -bol kitap okuyun. Kendinizi geliştirmek için gayret edin.” dedi, ardından da öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen törenden sonra, Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Gökbez Ahmet Oğuz Akal İlkokulunda düzenlenen törene katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden ve öğrencilerin heyecanına ortak olan Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini ve hediyelerini dağıttı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER