1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KARNE HEYECANI VE TATİL SEVİNCİ

KARNE HEYECANI VE TATİL SEVİNCİ
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:27 'de eklendi ve 821 views kez görüntülendi.

KARNE HEYECANI VE TATİL SEVİNCİ

Yaklaşık 18 milyona yakın öğrenci, 19 Ocak 2018 Cuma gün, karne heyecanını ve beraberinde getirdiği, tatil sevincini yaşadılar. Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yarıyıl tatili dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğrencilere ödev verilmeyeceğini belirterek, “Sadece öğretmenlerimizden, evlatlarımıza bu tatil döneminde, rehberlik yapmalarını, yönlendirici olmalarını istiyoruz.” Dedi.

TENGİR VE YILDIZ’ DA KARNE VERDİ

Pozantı’da da, aynı sevinci ve heyecanı yaşayan öğrencilerin, bu duygularına Kaymakam Taner Tengir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız da ortak oldular. İmam Hatip Orta Okulunda, öğrencilere karne vererek, onlara “ Hayırlı Tatiller” dileyen ikiliye, Veliler ve Okul Yöneticileri de, eşlik ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, yaptığı açıklamada Pozantı da, toplam 17 Okulda 2750 Öğrencinin yarı yıl tatiline girdiğini, 5 Şubat 2018 Pazartesi günü ise, ikinci yarı yıl eğitim döneminin başlayacağını ifade etti. Kaymakam Taner Tengir, Karne Dağıtımına takiben, “İmam Hatip Lisesi Okuyor” projesi kapsamında, 100 temel eserden seçilen, Mevlana’nın Mesnevisin den çocuklara seçme hikayeler okuma yarışmasında ilk üç dereceye giren öğrencilerden, 1. olan öğrenciye Çeyrek Altın, 2. olan öğrenciye 100 TL. Hediye çeki, 3. olan öğrenciye ise 50 TL. Hediye çeki Kaymakam Tengir tarafından verildi. Tengir, Öğrencilere tatil de ödev verilmemesini, velilerin ve öğretmenlerin sosyal etkinlikler konusunda, yönlendirmeye yardımcı olarak bol, bol, kitap okumalarının sağlanmasını istedi.

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER