1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kasaplar Odası Başkanı Yağmur Uyardı:

Kasaplar Odası Başkanı Yağmur Uyardı:
Bu haber 04 Temmuz 2022 - 9:59 'de eklendi ve 1.371 views kez görüntülendi.

Kasaplar Odası Başkanı Yağmur Uyardı:

“KURBAN BAYRAMINDA SAĞLIĞIMIZI KURBAN ETMEYELİM”

Mübarek Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurbanlık satış kesim ve çektirim ücretleri belirlendi. Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur’un yaptığı açıklamaya göre, kilo başına Küçübaş Koyun 66, keçi 60 TL’den satılacak.  Büyükbaşın kilo satış fiyatı ise, 60 TL olarak belirlendi. Kurban etlerinin kasaplarda, çekim ücreti ise kilo başına 5 lira olarak açıklandı.  Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur,  kurban kesim ücretlerinin ise,  küçükbaş için 150, büyükbaş için ise, 1250 TL olacağını ifade etti.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, kurban kesimlerinde hijyenik şartlara çok dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda da şunları söyledi:

“Kurban Bayramında, Sağlığımızı Kurban etmeyelim. Mahalle ve sokak aralarında, Kurban kesimi yapmayalım. Yanı sıra, kirli ve paslı kesim aletlerini kullanmayalım.  Kurban etlerimizi, kasaplar da çektirirken ve doğratırken de, temizlik konusunda hassas davranalım.   Bu vesile ile de, tüm İslam Aleminin ve  Milletimizin,  Adana’lı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutlar,  hayırlara vesile olmasını dilerim ”dedi.

 ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER