1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYAMAKAM AKDUMAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE VEFA

KAYAMAKAM AKDUMAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE VEFA
Bu haber 17 Mayıs 2021 - 10:23 'de eklendi ve 688 views kez görüntülendi.

Anneler Gününde ve  Bayram da Unutulmadılar…

KAYAMAKAM AKDUMAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE VEFA

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, virüs salgını boyunca ilçe de yaptırdığı uyarıcı yayınlar ve kontrollerin yanı sıra, sosyal yardımların, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması konusunda da, hassasiyetini ve desteğini Pozantı Halkından, hiçbir zaman esirgemedi.

Pozantı’lının, her zaman yanında olan Kaymakam Emrah Akduman, Ulusal Yıl Dönümü Günlerinin yanı sıra, Anneler günü olmak başta üzere, Mübarek Ramazan Bayramında da, yine Pozantı’lı ile birlikte idi. Kaymakam Emrah Akduman’ının virüs salgınına rağmen, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, Pozantı’lı Şehit Ailelerini unutmayarak, Anneler günü ve Bayramda, evlerinde ziyarette bulunması, büyük bir vefa örneği olarak değerlendirildi.  

ANALAR GÜNÜ

Kaymakam Akduman bu ziyaretlerle ilgili olarak, sanal ortam dan yaptığı paylaşımda, duygularını şöyle dile getirdi:

“Anneler Gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm Şehit Annelerine, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Kahraman Şehitlerimizin, bizlere emaneti olan, Şehit Annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın, hepimizin boynunun borcu olduğunu paylaşır, bu vesile ile Şehit Annelerimizin, Anneler gününü kutlarım.”

BAYRAMLAŞMA

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Ramazan Bayramının 1. Günü, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi ile birlikte, Şehit Aileleri ve bazı kurumları da, ziyaret etti.  

Ekibin ilk ziyaret durağı, Pozantı’lı Şehit aileleri oldu. Bu duygusal ziyarette, Kaymakam Emrah Akduman yaptığı konuşmada, “Şehitlerimiz vatan toprağına aileleri ise, Devletimize kutsal birer emanetsiniz. Her zaman, başımızın tacısınız.  Sizlerin ve acılarınızın, her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile de, Şehitlerimize tekrar Allah’tan Rahmet, sizlere de sabırlı bayramlar diliyoruz.” dedi.

Bu duygusal ziyaret ve konuşma sonrası, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, Şehitlerimizin anısına bir dua yaptırdı.  

KURUM  ZİYARETLERİ

Kaymakam Emrah Akduman, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek ve İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi’nin, devam eden ziyaretleri   ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, 80.Yıl Pozantı Devlet Hastanesi, Ceza Evine gidilerek, karşılıklı bayramlaşma yapıldı. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)  Fotoğraflar: Onurcan Bulat

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER