1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYBEDENİ OLMAYAN SINAV SİYER’İ NEBİ

KAYBEDENİ OLMAYAN SINAV  SİYER’İ NEBİ
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:30 'de eklendi ve 1.023 views kez görüntülendi.

KAYBEDENİ OLMAYAN SINAV

SİYER’İ NEBİ

Hz Muhammet Efendimizin, hayatının anlatılması ve anlaşılması bakımından, SİYER-İ NEBİ” başlığı altında, Türkiye genelinde düzenlenen ve yaklaşık 1 Milyon öğrencinin katıldığı, kaybedeni olmayan bu sınavın ödülleri, yurdun her yerinde verildi. Anadolu Gençlik Derneğince düzenlenen, SİYER-İ NEBİ Yarışmasının ödül töreni, Pozantı’da, uhrevi bir coşku içerisinde gerçekleşti.

Anadolu Gençlik Derneği, Pozantı Şube Başkanı Abdul Hakim Aktaş, ilçemizde de düzenlenen, SİYERİ-İ NEBİ yarışmasına, büyük ilgi gösterildiğini belirterek şunları söyledi:

“ 16 Aralık 2017 Tarihinde, tüm yurtta yapılan, SİYER-İ NEBİ yarışmasına, 83 Lise Öğrencisi ve 140 Orta Okul öğrenci katılımı ile, Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu, salonunda yapıldı.

Birbirinden başarılı olan, tüm katılımcılar arasından, Lise ve Ortaokul öğrencileri bazında, dereceye girenler belirlendi. Buna göre, Lise düzeyinde, Nurefşan Özdemir, Numan Kılıç, Mehmet Ali Yazıksız sıralamaya girdi. Ortaokulda ise Elif Kocaispir, Elif Rüveyda Boğan ve Esma Ünal’d,a bu bölümün dereceye giren öğrencileri oldular.

Yarışmadan amaç, Efendimizin hayatını tatbik edecek, gençler yetiştirmek ve onun mücadelesini ve İslam-ı insanlara nasıl aktardığını, günümüz gençlerine örnek teşkil ederek uygulamaya çalışmaları açısından SİYER-İ NEBİ yarışması düzenlenmiştir” dedi. AGD Pozantı Şube Başkanı Abdul Hakim Aktaş SİYER-İ NEBİ Yarışması dolayısıyla, düzenlenen ödül törenin Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldığını da belirtti.

Açış konuşmasını, Anadolu Gençlik Derneği SİYER-İ NEBİ Bölge Sorumlusu Enes Beyaz yaptı. KUR-AN Tilaveti ile başlayan ödül töreninde, Kaymakam Taner Tengir de, bir konuşma yaparak, bu yarışma ve tören ile, Hz Muhammet Efendimizi, bir kere daha yaşamanın hazzına vardıklarını, gençlerimizin ise, efendimizin yolunda yürüyecek olmalarının, kendilerine her iki dünya da kazançlı kılacağına, inandığını ifade etti. Tengir’in konuşması sonrası, dereceye giren öğrencilere ödülleri, protokol tarafından verildi.

Törene, Kaymakam Taner Tengir’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Abdul Hakim Aktaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, Saadet Partisi Millet Vekili Adayı İsmail Aktaş ve bazı vatandaşların yanı sıra, bir gurup eğitimci de katıldı.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER