1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Akduman Muhtarları Dinledi.

Kaymakam Akduman Muhtarları Dinledi.
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:15 'de eklendi ve 491 views kez görüntülendi.

Kaymakam Akduman Muhtarları Dinledi.

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman muhtarlarlar bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Yapılan toplantıya,  Belediye Başkan Vekili Durmuş Taşpınar ,ASKİ ve DSİ Temsilcileri, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Ünsal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Olguner, İlçe Yazı İşleri Müdürü Vekili Sayım Erol ve Mahalle Muhtarları katılım sağladılar.

Muhtarların taleplerininin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirten Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, ” Mahalle Muhtarlarının katılımıyıla toplantımızı yaptık. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize yapılması gereken çalışmalar, devam eden hizmetler ve her bir mahallemizde, vatandaşlarımızdan bize iletilmesi için, muhtarlarımıza aktarılmış olan, konular konuşuldu” dedi. Toplantı, muhtarların taleplerinin dinlenmesinin ardından, sona erdi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER