1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Emrah Akduman’dan Bayram Mesajı:

Kaymakam Emrah Akduman’dan Bayram Mesajı:
Bu haber 10 Mayıs 2021 - 9:29 'de eklendi ve 651 views kez görüntülendi.

Kaymakam Emrah Akduman’dan Bayram Mesajı:

“DAYANIŞMANIN HAKİM OLDUĞU NİCE BAYRAMALARA”

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Ramazan Ayının önemine vurgu yaparak, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla da, aşağıdaki mesajı  Pozantı Halkı ile paylaştı:

“Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha bitirerek millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duyguları ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayrama daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşamaktayız.

Bu bayramda geçmiş bayramlara göre bir farklılık olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle, ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı için, büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramını geçirmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.

Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım.

Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER