1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM HÜSEYİN AYDIN’A ZİYARET

KAYMAKAM HÜSEYİN AYDIN’A ZİYARET
Bu haber 15 Kasım 2021 - 10:04 'de eklendi ve 439 views kez görüntülendi.

 KAYMAKAM HÜSEYİN AYDIN’A ZİYARET

Pozantı’ya bir süre önce atanan Kaymakam Hüseyin Aydın’a, gazete olarak bir ziyarette bulunduk. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal ve Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’nun, birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Pozantı’ ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Hüseyin Aydın, Pozantı’nın çok önemli bir güzergah üzerinde bulunduğunu,  yanı sıra sosyo -ekonomik yönden de, hareketli bir merkez konumunda olduğunu, günde binlerce araç ve insanın geçiş yaptığı Pozantı’nın, bu özellikleri dolayısıyla da, ülkemizde  çok tanınan bir yerleşim yeri olduğunu belirtti.

Kendisinin de, böylesi stratejik bir öneme sahip olan İlçenin, Kaymakamı olması dolayısıyla,  sorumluklarının çok fazla olduğunu, buna layık olabilmek içinde, bütün gücü ile çalışacağını söyledi.

Kaymakam Hüseyin Aydın, göreve başlamasının ardından, Pozantı Halkının kendisini göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı da, mutlu olduğunu belirtti.  ( Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER