1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN SAĞLIKÇILARI “İZOLE”

KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN SAĞLIKÇILARI “İZOLE”
Bu haber 06 Nisan 2020 - 11:12 'de eklendi ve 714 views kez görüntülendi.

POZANTI “ EVDE KAL”a UYUYOR

 KAYMAKAM SARIDOĞAN’DAN

 SAĞLIKÇILARI “İZOLE”

Dünyayı  etkisi altına alan, Corona Virüs çalışmalarında, Pozantı da örnek dayanışma sürdürülmektedir.

Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, hizmetler konusunda olduğu gibi, Corona Virüs Mücadelesinde de,  “ ORTAK AKIL, ORTAK HİZMET” prensibi çerçevesindeki organizasyonları, ile vatandaşları da memnun etmekte olup, sosyal paylaşımlar ile de, bu takdir hislerini  ileti olarak değerlendiriyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın adı ile, Pozantı Kaymakamlığınca Camiler ve Belediye hoparlöründen, “EVDE KAL” ricalı ikazına, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da, bizzat kendi sesinden aynı duyuruyu, vatandaşlarla sık- sık paylaşmaktadırlar.

TEŞEKKÜR

“EVDE KAL” çağrısına, Pozantı’da giderek daha fazla uyuluyor olması da, artık cadde ve sokakların bom-boş hale gelmesi ile, kendisini belli ediyor. Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’nın, aldığı en önemli tedbirlerden birisi ise, İlçedeki sağlık kuruluşunda çalışan, tüm sağlıkçılar için,  “AKÜN OTELİN” tahsis edildiğini, nöbet bitimleri sonrası, burada dinleme  ve izole  ediliyor olması da, Pozantı da takdirle konuşulmakta olan, konuların başında geliyor. Kaymakam Muammer Sarıdoğan başta, sağlıkçılara yapılan otel tahsisi ve diğer tüm tedbirlerle ilgili olarak, yaptığı açıklama ve teşekkür mesajında, aşağıdaki görüşlere yer verdi:

HIZLA KARŞILANIYOR

“İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Hayırsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları, (gıda kolisi) desteklerle hazırlanan temel gıda ve temizlik ürünleri paketleri; Pozantı Kaymakamlığı koordinesinde kurulan, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerince, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Bakanlığımızın aldığı #Evdekal# çağrısıyla, evlerinde bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın, evlerine ulaştırılmakta olup, ayrıca vatandaşlarımızın 112 çağrı merkezi aracılığıyla yapmış oldukları ilaç, emekli maaşlarının çekilmesi, il içi seyahat izin belgesi, alış-veriş ihtiyacı, fatura ödemeleri gibi talepleri de, hızlıca karşılanmaktadır.

SAĞLIKDA İZOLE

Bu süreçte Belediye, Emniyet, Jandarma, Milli Eğitim, Müftülük, SYDV ve diğer kamu kurum ve kuruluş personellerimiz, Muhtarlarımız, Eczacılarımız ve İŞKUR çalışanlarımız, aktif olarak faaliyet yürütmektedirler.

Koronavirüsle mücadele kapsamında, ilçemizde görev yapan 80.Yıl Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık personeli, gerekli tedbirleri alarak, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Mesai saati gözetmeksizin, görevlerinin başında olan sağlık personelinin, daha rahat bir ortamda konaklamaları için, hayırsever vatandaşımız Ömer AKÜN’e ait, İlçemizde faaliyet gösteren AKÜN Oteli, sağlık personelimize tahsis edilmiştir.

EVDE KAL

Bu salgın sürecini, en kısa zamanda atlatabilmemiz için başta, sokağa çıkma yasağı kapsamındaki vatandaşlarımız olmak üzere, tüm halkımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları, seyahat etmemeleri, toplu halde bir arada bulunmamaları, zaruri durumlarda dışarıya çıktıklarında, sosyal mesafeye (en az 1-1,5metre) riayet etmeleri, işlerinin bitiminde en kısa zamanda, evlerine gitmeleri büyük önem arz etmektedir.

Katkı ve destek sunan, “EVDE KAL” çağrılarına hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi. ( Haber :Hayriye Eroğlu)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER