1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM SARIDOĞAN BAYRAMDA HER YERDE

KAYMAKAM SARIDOĞAN  BAYRAMDA HER YERDE
Bu haber 10 Haziran 2019 - 8:06 'de eklendi ve 1.307 views kez görüntülendi.

Denetlemeler Yaptı. Vatandaşlarla Sohbet Etti.
KAYMAKAM SARIDOĞAN
BAYRAMDA HER YERDE

Pozantı’ya, 2018 yılı Aralık ayı sonunda atanan Kaymakam Muammer Sarıdoğan, değişik vizyonunun yanı sıra, farklı icraatları ile de, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.
Bayram Tatilini Pozantı da geçiren Kaymakam Sarıdoğan, bir ilki de gerçekleştirdi. D/750 Karayolu ve Pozantı Otobanında, hem kontrol yaptı. Hem de sürücü ve yolcularla bayramlaştı.

ÖNCE POZANTI
Ramazan Ayında, vatandaş ziyaretleri ve esnaf kontrollerinin yanı sıra, Atatürk Caddesindeki trafiği rahatlatmak için, trafik şube ekiplerinin denetimlerini de takip eden, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın bu çabaları, bayram süresince, ilçe içerisindeki trafik akışına da, önemli rahatlamalar sağladı.

VE BAYRAMLAŞMA
Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Merkez Camiinde kıldığı Bayram Namazı sonrası, başta kendisi olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Doğucu ve diğer protokol temsilcileri ile birlikte, vatandaşlarla bayramlaştı. Sonrasında, beraberindeki heyetle Belediye Çay Bahçesine geçen Kaymakam Muammer Sarıdoğan, vatandaşlarla başlattığı bayramlaşmayı burada devam ettirdi.

ZİYARETLER
Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Çay Bahçesindeki gerçekleştirdiği Bayramlaşmanın devamını, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, 80. Yıl Devlet Hastanesi, Büyükşehir İtfaiye Şube Müdürlüğü ve Akçatekir Polis Şubesi ile, Karayolları Şefliğini ziyaret ederek getirdi. Kurum personelleri ile bayramlaştı. Devlet Hastanesinde, Acil ve Diyaliz ünitesinde tedavi görmekte olan vatandaşlarında, bayramını kutlayarak hepsine acil şifalar diledi. Sarıdoğanın, bir sonraki bayram ziyareti ise, Şehit aileleri oldu. ve yakınları bir süre sohbet ederek acılarına ortak oldu. bu vesile ile de, hem rahmet diledi. Hem de, ailelerinin bayramlarını tebrik etti. Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın Pozantı halkı ile oluşturduğu bu manevi birliktelik, büyük takdir topladı. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER