1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Sarıdoğan’dan Bayram Mesajı

Kaymakam Sarıdoğan’dan Bayram Mesajı
Bu haber 03 Haziran 2019 - 10:44 'de eklendi ve 677 views kez görüntülendi.

Kaymakam Sarıdoğan’dan Bayram Mesajı

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, birlik, beraberlik içerisinde huzur ve barış dileğinde bulunarak, aşağıdaki görüşlere yer verdi:
“Milletimizi millet yapan değerlerin başında gelen bayramlar, güzelliklerin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların giderildiği, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı sevinç günleridir. Başta Pozantı’mız ve Ülkemizde Ramazan Bayramının huzur ve güven içinde geçmesini temenni ediyor, Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için seyahat edecek bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını ve sorumlu davranmalarını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bayramın Milletimiz ve Ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER