1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Sarıdoğan’dan: “İKİ ANLAMLI MESAJ”

Kaymakam Sarıdoğan’dan:  “İKİ ANLAMLI MESAJ”
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:16 'de eklendi ve 631 views kez görüntülendi.

Kaymakam Sarıdoğan’dan: “İKİ ANLAMLI MESAJ”

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl Dönümünün yanı sıra, 24 Nisan Cuma  günden itibaren, idrak etmeye başlayacağımız Mübarek Ramazan Ayını da kapsayan, aşağıdaki mesajı yayınladı:

“Milli Egemenliğimizin Sembolü, Kurtuluş Mücadelemizin ve Demokrasi tarihimizin, en önemli kurumlarından olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Bu önemli günün gecesinde ise, toplumsal hayatımızda huzur, sosyal yardımlaşma ve kaynaşmanın, yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereketin sembolü olan Ramazan Ayına, hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu da, yaşayacağız. Bu vesileyle Ramazan Ayının, Ülkemizde ve İlçemizde sevgi, hoşgörü ve sosyal dayanışma içerisinde, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçmesi temennilerimle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER