1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM TENGİR “ PAZAR OLA” DEDİ

KAYMAKAM TENGİR “ PAZAR OLA” DEDİ
Bu haber 13 Kasım 2017 - 12:27 'de eklendi ve 893 views kez görüntülendi.

Esnaf ve Vatandaşlarla Sohbet Etti.

KAYMAKAM TENGİR “ PAZAR OLA” DEDİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk Gençliğine emanet ettiği eserleri sonrası, aramızdan ayrılışının 79. Anı Yıl Dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, duygu dolu etkinliklerle anıldı. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törenlerden sonra, Pozantı’da hafta da bir gün kurulan, Cuma pazarını dolaşan Kaymakam Taner Tengir, esnaf ve Vatandaşlarla sohbet etti. “ PAZAR OLA” dedi.

Kendisi de, aslen Konya- Ereğli’li olan Kaymakam Taner Tengir, Pazar esnafı ile yaptığı sohbette, satıcıların önemli bir bölümünün Cuma pazarı için Ereğli’den, Pozantı’ya geldiklerini öğrenince, sohbet daha da samimi bir havaya büründü.

Tengir Ereğli’li esnaflardan memleketi hakkında bilgi aldı. Bazı isimleri söyleyerek tanış çıktı. Beraberinde bazı bürokratlarla birlikte, yaptığı Pazar turunda, vatandaşın alım gücü değerlendiren, Pazar arabalarının ne kadara dolduğu konusunda bayanlarla görüş alışverişinde bulunan, Taner Tengir’in, ilgi gösterdiği satış tezgahlarından birisi de, Balıkçılar oldu.

Adana ve Mersin den getirilen, Balık ürünlerini dikkatlice inceleyen Kaymakam Taner Tengir, Hamsi ve Palamut’un denize kar düşmesi sonrası, daha da lezzet kazanacağını belirterek, Balık alımını ay sonuna bıraktı.Yaş Meyve ve Sebzeye olan düşkünlüğünü de, bu Pazar sohbeti sırasında öğrendiğimiz Kaymakam Taner Tengir, özellikle yeşil sebzelerin, kendi ilçesi olan, Ereğli’den getirildiğini öğrenince, memnuniyeti bir kat daha arttı.

KAPALI SEMT PAZARI İSTEDİLERCuma Pazarı Esnafından Mustafa Özdemir, Kaymakam Taner Tengir’le yaptığı sohbet sırasında, yaklaşan Kış mevsimi dolayısıyla, Kapalı bir Semt Pazarına Pozantı’nın mutlaka ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine, Tengir “ Bu isteğinizi Sayın Belediye Başkanına ileteceğim. kendisinin de bu arzunuza, ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.

PEYNİR DİKKATINI ÇEKTİ.

Kaymakam Taner Tengir, Cuma pazarında satılmakta olan, Süt ürünlerinden Küflü Peyniri çok beğendiğini de ifade etti. Satıcısı ile yaptığı sohbette peynirlerin Ereğli’nin, Berendili Kasabasından geldiğin, Kuzucu ve Akbel Markalarının da, tercih edilen bir peynir çeşidi olduğunu vurguladı.Tengir, kuru gıda satan esnafla yaptığı sohbette, badem, kuş burnu, ve diğer kuru gıdalarında tadına bakarak, samimi bir sohbet ortamı yarattı.Kaymakam Taner Tengir, 10 Kasım sonrası başlattığı Cuma Pazarı ziyaretini Belediye Bahçesinde Çay molası ile sonlandırdı.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER