1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM TENGİR’DEN 19 MAYIS’A DAVET

KAYMAKAM TENGİR’DEN 19 MAYIS’A DAVET
Bu haber 14 Mayıs 2018 - 12:00 'de eklendi ve 829 views kez görüntülendi.

YOĞUN BİR POĞRAM POZANTI’LILARI BEKLİYOR

KAYMAKAM TENGİR’DEN 19 MAYIS’A DAVET

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Benim Doğum Günüm” şeklinde nitelendirdiği, Samsun’a ayak basarak, Kurutuluş Savaşımızı başlattığı, 19 Mayıs 1919’un, 99. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da geniş kapsamlı ve haftaya yayılan etkinliklerle kutlanıyor.Gençlik Spor İlçe Müdürü Yıldırım Dutar, 15-19 Mayıs, Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı haftası çerçevesinde, düzenlenen programı, şöyle açıkladı.

“ Pozantı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu, Okullar arası sportif faaliyet turnuvalarımız, büyük bir coşku içiresinde geçerek sonlandırılmıştır.

Dart , Masa Tenisi, Voleybol, Satranç ve Futbol turnuvalarının amacı, okullar arası tanışma, kaynaşma, dayanışma ve spor kültürümüzün, gelişmesi amacı ile yapılan, bu sportif faaliyetlere, katkılarından dolayı, Pozantı Kaymakamımız Sayın Taner Tengir, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Abdul Kadir Atakbaş, Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Sami Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüdaverdi Yıldız ile, Okul Müdürlerimizin yanı sıra, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, turnuvaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,” Türk Gençliğine Emanet ettiği bu Ulusal günde, “ Ben, Sporcunun Zeki, Çevik ve aynı zamanda, Ahlaklısını severim” sözlerini, saygı ile bir kere daha hatırlatıyor, Saygılarımı sunuyorum” dedi.

TENGİR’DEN DAVET

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin, coşku içerisinde, geçmesi yolunda yapılan, çalışmaları takdirle karşıladığını, katkı koyan, eğitimciler başta olmak üzere, öğrencilere de teşekkür ettiğini belirterek, “Tüm Pozantı halkını, 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü, yapılacak olan törenlere, davet ediyorum. Ulusça kutlayacağımız bu onurlu günde, hep birlikte olmamız, Milli birliğimizin ve beraberliğimizin de, bir göstergesi olacaktır. Ulu Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle, geleceğe daha umutla bakıyoruz” dedi.

RAMAZAN MÜBAREK OLSUN

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, bu Ulusal günümüzün yıl dönümü öncesi, 15 Mayıs 2018 Salı gününden itibaren, idrak etmeye başlayacağımız, Mübarek Ramazan ayının da, tüm İslam alemi başta olmak üzere, Milletimize ve Pozantı halkına, hayırlar ve uğurlar getirmesi dileği ile, Ramazan ayını da kutladı.

VE PROĞRAM

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü, Saat 09.30’da, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına Çelenk konulacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde, Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir.25 Mayıs alanındaki törenler ise, Saat 10.00’da başlayacak, Kaymakam ve Belediye Başkanı, halkın ve öğrencilerin Bayramını kutlayacak, sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, günün anlam ve önemini belirten, konuşma yapılacak. Öğrencilerin gösterileri, şiirlerin okunması, ödül töreni ile, kutlamalar sona erecektir.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER