1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM TENGİR’DEN İFTAR YEMEĞİ

KAYMAKAM TENGİR’DEN  İFTAR YEMEĞİ
Bu haber 11 Haziran 2017 - 11:13 'de eklendi ve 1.065 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM TENGİR’DEN

İFTAR YEMEĞİ

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir ve eşi Handan Tengir, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere, bir gurup Pozantı’lıya, yüzme havuzu çevresinde iftar yemeği verdi.Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ve eşi, siyasi parti ve protokol temsilcilerinin yanı sıra, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk da iftara katılanlar arasında yer aldı.

Davetlilerle tek, tek ilgilenen, Kaymakam Tengir ve eşinin, bu davranışı iftara katılanlar tarafından da, sevgi ve takdirle karşılandı. İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk’unda, dua ve Fatihası’da, iftarın duygu dolu, bir yönünü oluşturdu.Daha sonra bir konuşma yapan, Kaymakam Taner Tengir, bu Mübarek Ramazan ayının, mübarek bir iftar gününde, Devletin ve Milletin bir arada olmasının çok anlamlı bir tablo oluşturduğunu söyledi.

Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER