1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM’DAN BÜROKRATLARA “ SAYGI İKAZI”

KAYMAKAM’DAN BÜROKRATLARA “ SAYGI İKAZI”
Bu haber 25 Eylül 2017 - 10:22 'de eklendi ve 1.021 views kez görüntülendi.

Tören alanına gelişinde kamu görevlilerinin ilgisizliği Taner Tengir’i sinirlendirdi…

KAYMAKAM’DAN BÜROKRATLARA

“ SAYGI İKAZI”

Tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, etkinliklerle kutlanan “ GAZİLER GÜNÜ”, İlçe Kaymakamı Taner Tengir’in, bürokratlara “ SAYGI İKAZI” ile başladı.

Dağıtılan programda Gaziler Günü olan, 19 Eylül 2017 Salı günü Atatürk anıtına çelenk konulacak olması dolayısıyla, tüm katılımcıların Saat 10.45 ‘de, tören alanında hazır bulunmaları belirtilmiş idi. Başta bürokratlar olmak üzere, diğer katılımcılar bu çağrıya uyarak belirtilen saatte tören alanına gelerek, aralarında sohbet etmeye başladılar.

Kısa bir süre sonra, Kaymakam Taner Tengir makam aracı ile, tören alanına geldi. Ancak, bu geliş sırasında bürokratlar başlatmış oldukları, koyu sohbetten dolayı, Kaymakam Taner Tengir’in gelişinden haberdar olamadılar. Bürokratların Kaymakam Taner Tengir’i karşılama konusundaki bu duyarsızlığın Tengiri sinirlendirdiği gözlemlendi.

Bu ilgisizliğin sinirlendirdiği Kaymakam Taner Tengir bürokratlara hitaben yüksek sesle ve birazda sert bir üslupla yaptığı konuşmada, şu ikazlar da bulundu:

“Tören alanına gelen bir Kaymakam. Siz beni niye karşılama da hazır bulunmuyorsunuz? Gelen bakkal Osman Ağa değil. HADDİNİZİ BİLİN. Kiminiz sohbette dalmışsınız etraf dan haberiniz yok. Kiminiz törene geç kaldığınız için koşarak geliyorsunuz. BU NE CİDDİYETSİZLİK . Hemen töreni başlatın şeklindeki konuşması bürokratlar üzerinde adeta soğuk bir duş etkisi yarattı ve şok oldular.Gaziler günü törenine katılan diğer, katılımcılar tarafından da dikkatle ve merakla izlenen bu konuşma sonrası, tören böyle bir hava içerisinde başladı. Ve sonuna kadar da Kaymakam Taner Tengir’in, bürokratlara mesafeli davranması ile son buldu.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER