1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAMLIK KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLADI

KAYMAKAMLIK KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLADI
Bu haber 02 Ocak 2024 - 10:31 'de eklendi ve 295 views kez görüntülendi.

KAYMAKAMLIK KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLADI

Pozantı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile kömür dağıtımını başlattı. Kömür fiyatlarının da, her geçen gün artıyor olması dolayısıyla vatandaşlar önemli bir sıkıntı altına giriyor. Kaymakamlığın kömür dağıtımı ile, bu sıkıntı kısmen de olsa giderilmeye çalışılmaktadır.

AKSAKLIK

Bu yıl ki kömür dağıtımı uygulamasında ise, dikkat çeken bir aksaklık yaşanıyor. Geçmiş yıllarda pikap ve benzeri araçlarla, vatandaşların evlerinin önüne kadar götürülerek, imza karşılığında teslim edilen kömürlerin, bu sene tırlarla dağıtılıyor olması vatandaşlara ekonomik zorluk getirdi.  Nedeni ise tırların her sokağa giremiyor olmasından dolayı, evleri bu konumda olan vatandaşlar, kömür tahsisi  ve dağıtımı yapılan Atatürk Büstü civarındaki alana gelerek, kömürleri evlerine götürmek için 300 TL para ödemek zorunda kalıyorlar. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER