1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KEDİ İKİ MELEZ SANSAR YAVRUSU DOĞRUDU

KEDİ İKİ MELEZ SANSAR YAVRUSU DOĞRUDU
Bu haber 16 Eylül 2023 - 16:10 'de eklendi ve 644 views kez görüntülendi.

KEDİ İKİ MELEZ SANSAR YAVRUSU DOĞRUDU

Adana’nın Pozantı İlçesinde, bugüne kadar hiç rastlanamayan bir olay gerçekleşti. Dişi bir kedi, iki melez sansar yavrusu doğurdu.

Pozantı’nın Cumhuriyet Mahallesin da oturan Emekli Mustafa Ünal, 10 yıldan beri beslediği dişi kedinin, nerde ve nasıl çiftleştiğini bilmediğini, doğurduğu son iki yavrunun melez sansar yavrusu olduğunu görünce de, hayretler içerisinde kaldığını söyledi.

Bir erkek bir dişi olan bu melez sansar yavrularının kulaklarının, yüzünün ve tüylerinin desenin hiçbir yavru kediye benzemediğini söyleyen Mustafa Ünal, ayrıca da,  bu iki yavrunun ekmek yemediğini ve  verdiği sütü içmediğini, çöplüklerden et parçaları toplandığını görünce, kendisi da artık mecburen kasaplardan aldığı et kırıntısıyla yavruları beslemeye başladığını belirtti. Emekli Mustafa Ünal, bu sansar melezi yavruların kendilerini asla sevdirmediğini, en ufak bir yaklaşımda ise pençeleri ile cırmalayarak tepki verdiğini söyledi. Mustafa Ünal bu melez sansar kedi yavrularını bir süre daha besleyeceğini, kendilerine bakacak hale geldikten sonra da, doğaya salıvereceğini ifade etti. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER