1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“KEKİLLİ SİYASETE Mİ GİRİYOR?”

“KEKİLLİ SİYASETE Mİ GİRİYOR?”
Bu haber 10 Eylül 2018 - 10:07 'de eklendi ve 1.053 views kez görüntülendi.

MECLİSDEN ÜNLÜ SANATÇIYA FAHRİ HEMŞEHRİLİK

“KEKİLLİ SİYASETE Mİ GİRİYOR?”

Ünlü Sanatçı Murat Kekilli, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü gibi, Ceyhanlı olmasına rağmen, Adana’da sonrasında da, Akçatekir ve Pozantı’yı mesken tutan, yörenin her türlü etkinliklerinde, maddi değerlere fazla önem vermeyen, bir gönül sanatçısı.

GÜNDEM OLDU

Bu özverili davranışı ile, Pozantı’lının gönlünde taht kuran, Sözü, yüreği, sesi ile, ortak dertlerimize, kederlerimize, sıkıntılarımıza, sevinçlerimizi seslendiren Sanatçı Murat Kekilli, Pozantı Belediye Meclisinin, 6 Eylül 2018 Perşembe gün yapılan, olağan toplantısında, gündem oldu.

ÇAY’DAN ÖNERİ

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Murat Kekkilli’ye Fahri Hemşehrilik vermesi teklifi ve yaptığı açıklama sonrası, üyelerin oy birliği ile “ EVET” kararını vermesi ile, Kekilli artık Pozantı’nın Fahri Hemşehrisi oldu.

KAZANÇ

Başkan Çay, Kekilli ile ilgili olarak meclis üyelerine yaptığı sunum konuşmasında, şunları söyledi:

“ Böylesi ünlü bir sanatçıya, Pozantı adına Fahri Hemşehrilik verilmesi, son derece anlamlı bir davranış olacaktır.Kendisinin böyle bir isteği olmadı. Ama yıllardır, yaz aylarını Akçatekir ve Pozantı’da geçiren, tevazu sahibi ve halkla iç içe olan böyle bir sanatçıya, fahri hemşerilik verilmesi, Pozantı için bir kazanç olacaktır. Murat Kekilli Pozantı ve Akçatekir de düzenlediğimiz konserlerde, en düşük ücretle sahne alan ve halkı coşturan bir sanatçıdır. Kararınız için de, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HALKLA İÇ İÇE

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, son günlerde Murat Kekilli ile yaptığı ziyaretler de, dikkat çekmeye başladı.

Armutoluğunda, Soğancı Mustafa’nın konuğu olan Murat Kekilli, daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın kıydığı bir nikahta da, şahitlik yaparak toplumla olan ilişkilerini, sanat dışında da sürdürüyor.Başkan Çay’ın, Kekilli ile ilgili olarak yaptığı ziyaretleri ve sosyal faaliyetleri, sanal ortamda da, duygusal ifadelerle paylaşıyor olması Kekillinin, geleceğine ilişkin olarak, bizlere tahmin yapma imkanını da, vermiş oldu.

SONRASI SİYASET Mİ?

Bu gelişmelerin Sanatçı Kekilli’yi, siyaset sahnesine taşıyacağı konusundaki ihtimallerde, giderek ağırlık kazanıyor. Aslen Ceyhan’lı olması dolayısıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de, hemşerisi olan Murat Kekilli’nin, 2019 yerel seçimlerinde, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın listesinden üst sıralarda, Belediye Meclis Üyesi olarak adayı gösterileceği, kesin olarak kazanacağı ve bu üyeliğinde, kendisini aynı zamanda, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine de taşıyacağı konusundaki, tahminlerimiz her geçen gün güçleniyor.

KONSERLİ SİYASET

Yerel seçim startının verilmesi ile birlikte, Mustafa Çay’la, önce Pozantı’da devamında ise, Hüseyin Sözlü için, Büyükşehirde yapılacak olan propaganda çalışmalarının artık, müzikle başlayıp, siyasi konuşmalarla sona ereceği şeklindeki gelişmede, tahminlerimiz arasında yer alıyor.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER