1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KEMAL ÖNAL’DAN GÖNÜLLÜ DANIŞMANLIK

KEMAL ÖNAL’DAN  GÖNÜLLÜ DANIŞMANLIK
Bu haber 17 Haziran 2019 - 10:31 'de eklendi ve 745 views kez görüntülendi.

KEMAL ÖNAL’DAN
GÖNÜLLÜ DANIŞMANLIK

Gazetemiz de, bir süre köşe yazarlığı da yapan Eğitimci Kemal Önal, dağarcığı bilgi dolu bir isim. Kırk yıl Almanya’da Öğretmenlik yapan ve aynı zamanda Alman Sosyal Demokrat Partisinin de, aktif üyesi olan Pozantı’lı Kemal Önal, emeklilik sonrası, ülkesine döndü. Mersin’e yerleşti. Toplumun gelişimi ve eğitimi konusundaki, arayışından vazgeçmedi. Doğduğu ve yetiştiği Pozantı’yı da asla unutmadı. Yaşı, heyecanın çok gerisinde kalan Kemal Önal gazetemiz aracılığı ile de, görüşlerini zaman -zaman kamuoyuyla paylaştı. Çok ilginç, bir o kadar da yararlı, görüş ve düşüncelerinin, hayata geçirilmesi konusundaki mücadelesini de,sürdürmeye devam ediyor.

ZİYARET
Kemal Önal geçtiğimiz hafta büromuza, yine bir nezaket ziyaretin de bulundu. Yaptığı çalışmaları yayınlamamız için, bizlere getirdi.
Sayfalarımızın müsait olduğu sürece, Eğitimci Kemal Önal’ın yazıların yayınlamayı sürdüreceğiz. İlk olarak da, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı aracılığı ile, Millet Vekillerine gönderilmesi ricası ile, yetkililere bıraktığı yazıyı aynen yayınlıyoruz:

“2019 Şubat ayından beri gazetelerde çıkan, önemli sosyal, politik ve ekonomik haberleri toplayıp, parti il merkezindeki dosyalarınıza bırakıyorum. Amaç, bu haberlerin değerlendirilmesi, imkanlar dahilinde Adana ve İlçelerinde uygulanmasıdır.40 yıl Almanya’da lise öğretmeni olarak çalıştım. Alman Sosyal Demokrat Partisin de “ SPD” de, aktif üyelik yaptım . Bu sürede, edindiğim bilgi ve deneyimlerimi, sizlerle paylaşmak işitiyorum. Bunun için, her ay müsait bir zamanda, önceden bir randevu alarak, bir millet vekilli ile, görüşmek istiyorum. Bu girişimimle, partime ve halkıma faydalı olacağıma inanıyorum.

Çalışmalarınızda başarılar diler saygılarımı sunarım.” Kemal Önal’ın, bu olumlu düşüncelerini gazetemiz aracılığı ile kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yanı sıra, CHP’nin Adana’daki dört millet vekili olan Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut ve Müzeyyen Şevki’ne, buradan duyuruyoruz. İki’sini tanıdığımız gazeteci kökenli danışmanlarınız, Ömer Üney ve Yusuf Baştuğ’a bir talimat vererek, Kemal Önal’ın İl Başkanlığına, adınıza teslim ettiği dosyaları aldırtarak inceleyin. Yukarıda adlarını belirttiğimiz Adana Millet Vekilleri, Sosyal Demokrat ilke ve düşünceleri konusunda, kendilerinden çok daha fazla bilgi ve tecrübeye sahip olan Kemal Önal’la, irtibat kurmak istiyorlarsa, kendisine (0324 358 46 37” Nolu sabit telefondan da ulaşabilirler. ( HABER: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER