1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KEMAL ÖNAL’DAN KİTAP ÖNERİSİ

KEMAL ÖNAL’DAN  KİTAP ÖNERİSİ
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 8:39 'de eklendi ve 733 views kez görüntülendi.

KEMAL ÖNAL’DAN  KİTAP ÖNERİSİ:

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE

BAŞLIKLARLA KONULAR VE KAYNAKLAR”

Almanya’da, yıllarca öğretmenlik yapıp, emekli olduktan sonra, Pozantı’ya dönüş yapan, eğitimci Kemal Önal, İletişim Fakültesi ağırlıklı yeni bir çalışmasını, gazetemiz aracılığıyla  kamuoyuyla paylaştı:

“Üniversite öğrencilerine yönelik çalışmasında, yüzlerce yayın organını inceleyen ve bunların içerisinden, üniversite öğrencilerine kaynak olabilecek, onlarca değişik konuyu kapsayan  başlıkları, bir kitapçık halinde toplayan eğitimci Kemal Önal, bu çalışmasıyla ilgili olarak,   Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklama da, şunları söyledi:

“ Her geçen gün  giderek  etkinleşen dijital ortam, insanların dünyaya bakış penceresini oluşturmaktadır. Bunun en önemli eksikliği ise, dijital ortam alanına girmeyen konularda, yetişmekte olan nesil, bilgi sahibi olmadığı gibi, böylesi durumlarla karşılaşmaları halinde, nasıl davranacaklarını da, bilememektedirler.

Özellikle,  çok çeşitli sosyal konularda, bilgi sahibi olmaları gereken,  İletişim Fakültesi öğrencileri, benim bu yapıtımdan fazlasıyla faydalanabilirler. Yıllarca emek verdiğim bu çalışmamı, Çukurova Üniversitesine sunmak istiyorum.

 Ancak, kendi imkanlarımla buna ulaşamayacağımı da, çok iyi biliyorum. Toplumsal konular başta olmak üzere, eğitim konusundaki yayınları ile de, toplumun soluğu olan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi aracılığı ile,  hazırladığım bu eserimi, geleceğin  yayın organlarının, birer mensubu olacak olan,  Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle paylaşmak arzusundayım. Bu konuda, Üniversitenin Sayın Rektörü ile de görüşerek kendisine de bir sunum yapmaya hazırım. Yayınlarınızla,  Üniversite yetkililerinin ilgilerini çekebilirsem, mutluluk duyacağım” dedi.    ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER