1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KILINÇKAYA: “ ZAMMI BİZ DEĞİL ŞARTLAR YAPTIRDI”

KILINÇKAYA: “ ZAMMI BİZ DEĞİL ŞARTLAR YAPTIRDI”
Bu haber 23 Ekim 2017 - 10:57 'de eklendi ve 1.411 views kez görüntülendi.

AKÇATUR Dolmuşlarına “FİYAT ARTIŞI”   Tepki İle Karşılandı.

KILINÇKAYA: “ ZAMMI BİZ DEĞİL ŞARTLAR YAPTIRDI”

Adana, Akçatekir, Pozantı, Kamışlı ve diğer köylerine yaklaşık, 20 Yıldan beri, Kar, Yağmur, Sıcak demeden, yolcu taşımacılığı yapan, yayla mevsiminde yaklaşık, 400 Bin Çukurovalıyı Pozantı’nın yaylaklarına taşıyan, SS.110 NOLU POZANTI AKÇATEKİR MİNİBÜSLE YOLCU TAŞIYICILAR KOOPERTİFİNİN, yaptığı zamla ilgili olarak, Başkan Mehmet Kılıçkaya ile bir görüşme yaptık.

“DÖRT YILDAN BERİ ZAM YAPMADIK”

Kılıçkaya yaptığı açıklamada, direnme noktalarının sonuna geldiklerini, dört yıldan beri, zam yapmadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“ Kuruluş amacımız, halka hizmettir. 20 yıldan beri yapmakta olduğumuz, minibüsle yolcu taşımacılığı ile, biz bunu kanıtladık. Sloganımız, “HİZMET BİRİNCİ SIRADA” “Kar” ise, gerilerdedir.

Yılda, yaklaşık 200 Bin yolcuyu ve yüklerini, 70 Minibüsümüzle Adana, Akçatekir, Pozantı, Kamışlı ve diğer köylerine, götürüp getiriyoruz. Artan girdilere rağmen, dört yıldan beri, taşıma ücretlerine zam yapmamakta direndik. Zaman, zaman, Kooperatif üyelerimiz bana gelerek, “ BAŞKANIM KAR EDEMİYORUZ. BUNA BİR ÇÖZÜM YOLU BULMAMIZ GEREKİYOR. EVİMİZE EKMEK GÖTÜREMİYORUZ” şeklindeki, sitemlerine direndim. Ama, öyle çaresiz bir duruma düştük ki, bu ZAM kararını almak zorunda kaldık.

“ŞARTLAR YAPTIRDI.”

Bu fiyat artırımı kararımıza, yolcularımızın da, saygı duyacağına inanıyoruz. Kooperatifimiz üyeleri, “ÜÇ AYLIK YAYLA GÖÇÜ” döneminde, biraz para kazanırlar. Onun dışında kalan, yaklaşık SEKİZ AYDA ise, zarar ederler.

Bugüne kadar geçen Dört yıldaki, akaryakıt giderleri ile, günümüzdeki akaryakıt giderlerinin yanı sıra, yedek parça, garaj ücretleri, otoban ücretleri, çeşitli vergileri, hesaba katarsak, zamda geç kalmış olmamız, kendiliğinden ortaya çıkar. AKÇATUR Minibüsle Taşıyıcılar Kooperatifi olarak, üzülerek aldığımız bu kararı uygulamak zorunda kaldığımızın nedenlerini de, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

ABONELERE VE ÖĞRENCİLERE DÜZENLEME

AKÇATUR Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Kılınçkaya, Adana- Pozantı başta olmak üzere, diğer yerleşim yerlerine, günlük Gidiş –Geliş yapan, Abone yolcuları için, KART düzenlemesine gidileceğini, iki resimle birlikte, nüfus cüzdanı fotokopisinin, Kooperatife bırakılması halinde, gerekli işlemlerin yapılacağını ve kolaylık sağlanacağını belirtti.

Başkan Kılınçkaya, Yüksek Okul Öğrencileri içinde, daha ucuz bir tarife uygulayacaklarını, Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşerek, bunu karar bağladıktan sonrada, kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

VE TEPKİLER …AKÇATUR Minibüsle Taşıyıcılar Kooperatifinin, bu kararını POZANTI MEDYA SANAL ORTAMDA DUYURARAK TAKİPÇİLERİ İLE PAYLAŞTI ve tepkilerde aynen aşağıdaki gibi oldu:

Harun Yücel Bir zam furyası ki aldı başını gidiyor ya..! Ona zam! Buna zam! Zam da zam… Ülkede 2000 yılındaki ekonomik krizden çok daha büyük bir kriz var. Lakin her şeyi toz pembe gösterme ustası çok…

Mehmet Çakir adana yağlıtaş 19 tl yuuu bee.istanbul adana 75 lira neyin kafasını yaşıyordu acaba bu zamı belirleyen kişiler

Ahmet Korkmaz Bld ötobüsü olmasaydı çoktan yaparlardı bu zammı. Geç bile kaldılar bundan sonra bende bld otobüsü ile gidip, geleceğim.

Mehmet Çakir neyse bundan sonra kendileri düşünsün araç kiralar gideriz daha hesaplı olur.zamı yapanlarda gitsin gelsin boş boş

İbrahim Melikşah Öner Bu kadar da olmaz ama. İnadına belediye otobüsü diyorum. Köylere de belediye otobüsü isteme zamanı geldi artık. Buldunuz enayileri tabi. Mecbur sanıyorsunuz değil mi… Yok bundan sonra Akçatur minibüsleri. Öğrenciyiz dedikçe soydunuz soğana çevirdiniz.

M Yusuf Şentürk Bu zam’dan sonra millet belediye otobüslerine akın ederler gibime geliyor bunların işleri zaten bozuk iyi değildi bu zamla iyice düşer

Veysel Eren Edirne adana 80lira demekki akçatekir Edirne seferi başlatsa 1000 tl filan yazar ayıp yahu resmen soyuluyoruz el insaf

YuSuf Özkan Karakislakci daha uzak fenese daha yakn ascibekirli sayilir ama fenese daha pahali garip fiyatlandrma

Uludağ Selmani Kamışlı dan adanaya 3 kasaya 30 TL verirken Adana karakişlakcı köyü 19 TL az abiler listeyi tekrar gözden gecirsinler

Aytekin Mehmet Vatandaş mecbur diye bu kadar da olmaz 30 liraya millet Ankara ya gidiyor

Yunus Balcı Arkadaşlar biz en iyisi köylere de belediye otobüsü isteyelim belediye başkan ina cikip

Mehmet İsmail Baba Karaaslan Valla sen düşün imam bizim kartımız var 😁😁

M Yusuf Şentürk Binmeyin abi sizde bu zamlar karşısında

Veysel Eren Ona lan öyle taksiyle gitsen okadar gaz yakmaz

Hasan Şahin Poazantı şahin tepesi 6_poazanti aşcıbekirli 7 bu nası iş

Yakup Kızılelma Olmaz gardaş bu kadar valla ayıp

YENİ FİYAT TARİFESİ

HABER: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER