1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KİMSESİZ YAŞLILARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

KİMSESİZ YAŞLILARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:48 'de eklendi ve 695 views kez görüntülendi.

KİMSESİZ YAŞLILARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, Türkiye genelinde başlatılan kimsesiz yaşlılara, evlerinde temizlik hizmeti, Pozantı’da da devam ediyor.

Pozantı İlçe Kaymakamlığı Koordinasyonunda başlatılan ve “VEFA” başlığı altında, yaşlılara yönelik ev temizliği hizmeti, Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın da, bizzat ilgilenmesi ile, daha da büyük anlam kazandı.Pozantı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelince, yaşlılara verilmekte olan evde temizlik hizmeti, yerinde inceleme ve tespit sonrası, vakıf  elemanlarınca gerçekleştirilmektedir. 2019 yılı kapsamında şuana kadar, Pozantı da 21 yaşlıya, ev de temizlik hizmeti  projesi uygulanmakta ve ilçe halkı tarafından da büyük takdirle karşılanmakta olup, bu hizmet iki ay boyunca devam ettirilecektir.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER