1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KİRALAMA VE SATIŞ

KİRALAMA VE SATIŞ
Bu haber 24 Haziran 2019 - 10:15 'de eklendi ve 677 views kez görüntülendi.

KİRALAMA VE SATIŞ

Mustafa Çay’ın yaptığı açıklamalar arasında, Aşçıbekirli ve Kamışlı da bulunan soğuk hava depoları da, yer aldı.
Özel İdareden, Pozantı Belediyesine geçen Aşçıbekirli Soğuk Hava Deposunun, toplam arsa ve tesisine 926 Bin Liralık değer biçildiğini, burasının kiralanması için, öncelikle yöre halkına, olmadığı takdirde, talipli olan bir işletmeciye, kiralanacağını belirtti.Kamışlı’daki Soğuk Hava Deposunun ise, artık teknik ömrünü tamamlamış olmasından dolayı, satılmasının daha verimli olacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çay, üç kişilik bir heyetin inceleme ve araştırma yaptığını, arazisi ile birlikte, toplam 749 Bin TL ye satışa çıkarılacağını, yine bura da da, yöre halkına öncelik tanınacağını, olmadığı takdirde ise, talipli olan bir başkasına satışının yapılacağını ifade etti.

BİR PİKNİK ALANI DA AKÇATEKİR’E

Belediye Başkanlığının, üçüncü dönemini yaşamakta olan Mustafa Çay, yaptığı kalıcı hizmetlerden birini daha, gerçekleştirme yolunda önemli adımlar attı. Akçatekir’in üst kesiminde bulunan, Orman İşletmesine ait 30 Dönümlük Alanı Belediye adına, yıllığı 1250 TL’den 19 yıllığına kiralayan Başkan Çay, burasının en kısa zamanda, Akçatekirlilere yaşam parkı olarak hediye edileceği, müjdesini vererek, aşağıdaki açıklama ile kamuoyuyla paylaştı:

“Bir hayalin daha peşine düştük. Pozantı Belediyesi Teknik personel ve ustalarıyla, Akçatekir’de 30 dönümlük bir arazi üzerinde gerçekleştirmeyi planladığımız, Yaşam Parkı, ve mesire alanında, yapılacak olan Kır Lokantası, Kır Kahvesi, Büfe, Basketbol sahası, Çocuk oyun alanları, Amfi Sanat alanı, Tuvalet, Şelale ve oturma alanları ile ilgili, Meclis Üyelerimizden Ebru Doğucu, Büşra Durmuş ve teknik personelimizle, arazi üzerinde keşif çalışması gerçekleştirdik.

Arazinin mevcut durumuna göre, neyi -nereye yapmamız gerektiğine karar verdik. Yakında, temelini atarak inşaat çalışmalarına başlayacağımız projelerimiz, Pozantı ve Akçatekir’e yaşama etki edecek bir huzur bölgesi daha ortaya çıkacaktır. Bizi izlemeye devam edin…”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER