1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KIRSALIN UMUDU BAŞKAN KARALAR

KIRSALIN UMUDU BAŞKAN KARALAR
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:27 'de eklendi ve 629 views kez görüntülendi.

Büyükşehir’den FİDE ve MADDİ Destek

KIRSALIN UMUDU BAŞKAN KARALAR

Virüs salgının, yıkıcı etkilerinin biran önce önlenmesi için, devletin tüm yetkilileri sıkı tedbirleri almaya ve uygulamaya devam ediyorlar. Bu tedbirler, sadece sağlık yönünden olmayıp, üretim ve ekonomik boyutları da kapsayarak, geniş programlı bir çalışma sürdürülüyor.

SIKI DENETİM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, virüsle ilgili çalışmalarını sadece sağlık yönüyle değil, yaptığı değişik toplantılarla da, tarım, ziraat, ekonomi, toplu taşımacılık, gıda ve Pazar yerin denetimleri, uygulamaları yanı sıra, sokağa çıkma yasağı süresi boyunca da, başta fırınlar olmak üzere, açık kalması gereken işyerlerinin de, hijyeni açısından da kontrolünü devam ettiriyor.

MADDİ KATKI VE TİTİZLİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal da üretimin desteklenmesi ile ilgili olarak, Ziraat Odaları Başkanlarıyla  bir toplantı yaptı. Karşılıklı görüş -alışverişinde bulunuldu.  Dönüm başına, “MADDİ KATKI”  verilmesi karara bağlandı.

Başkan Karalar, Ziraat Odası Başkanlarından “FAAL”  olan üreticilerin listesinin, “TİTİZLİKLE” incelenerek,  Büyükşehre iletilmesini istedi. Liste inceleme çalışmalarında ilgili odaların, muhtarlarla birlikte hareket etmelerinin de, önemine vurgu yaptı. Listelerde olası  bir aksaklığın tespit edilmesi halinde de,  baş sorumluların muhtarlar olacağını, Büyükşehir Belediyesinin kırsal kesim üreticilerine yapacağı, dönüm başına 1.500 TL’lik desteğin, hak edenlere verilmesinin  önemini de, üzerine basa- basa vurguladı.

TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Kırsala Çilek Fidesi desteğinin yanı sıra, dönüm başına da verilmesi karar bağlanan, 1.500 TL’lik karşılıksız maddi destek,  üreticiler tarafından, büyük bir  takdir ve sevinçle karşılandı. Bu tavrından dolayı da,  Zeydan Karalar’a  olan, takdir ve teşekkürlerini dile getirdiler.

BEKLENİYOR

Çilek üreticileri, Mayıs’ın ilk haftasından itibaren başlayacakları fide dikimin de, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı da aralarında görerek, heyecanlarına ortak olmasını beklediklerini de, ifade ettiler.  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER