1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kıymet “KIYMETLİ” Çalışıyor

Kıymet “KIYMETLİ” Çalışıyor
Bu haber 26 Şubat 2018 - 8:49 'de eklendi ve 1.307 views kez görüntülendi.

EMİN VE GÜVENLİ ADIMLAR ATIYOR.

Kıymet “KIYMETLİ” Çalışıyor

Pozantı’da, Müteahhitlik furyasına, katılanlardan bir isim ise. Hayrettin Kıymet oldu.

Gazeteci kökenli iken, Pozantı, TEDAŞ’da, göreve başlayan Hayrettin Kıymet, sempatik kişiliğinin yanı sıra, adı gibi ağır ve emin adımlarla başarı merdivenlerini çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz ay içerisinde Pozantı’da, Kıymet Emlak ve İnşaat Şirketi ile, konut yapımına da başlayan, Hayrettin Kıymetin, diğer müteahhitlerden farkı ise, iş güvenliği konusunda, son derece dikkatli davranması oluyor.

İnşaat sektöründe, meydana gelen ,ölümlü ve yaralanmalı iş kazalarından dolayı, öncelikli olarak önlem alan ve son derece hassas bir uygulamaya imza atan, Hayrettin Kıymet bu konuda, bir anlamda da Pozantı’da öncülük yapan, ilk isim olarak dikkat çekmeye başladı.

Adana’dan gelen, İş Güvenliği Uzmanlarının desteği ile, başlattığı eğitim çalışmalarında, inşaat işçilerini, İş Güvenliği konusunda, bilgilendiriyor.

Kıymet İnşaat Şirketi Sahibi ,Hayrettin Kıymet bu çalışması ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Can elden gittikten sonra, alınacak tedbirler, hiç bir işe yaramaz. Ben, hayatım boyunca insan ve insani değerlere, fazlasıyla önem verdim. Nedeni ise bende aynı sıkıntıları yaşayarak, bu günlere geldim.

Her hangi bir üzücü olaya meydan vermemek için, başlattığım inşaat sektöründe, uygulamaya koyarak, olası iş kazalarını önleme konusunda da, elimden gelen, imkanları kullanıyorum.

Önemli olan, para kazanmak değil. İnsan kazanmaktır. Benim bu düşüncem yaşam felsefemdir. Zaten ben, inşaatlarımın devamı boyunca da, her an işçilerimin yanında olmayı ilke edinen yokluktan, varlığa gelen, bir kişiliğe sahibim” şeklinde konuşarak, bu konudaki duyarlılığını da dile getirmiş oldu.

Haber: UMUT BAŞARAN

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER