1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KIYMETİMİZİ BİLİN !..

KIYMETİMİZİ BİLİN !..
Bu haber 19 Şubat 2018 - 11:11 'de eklendi ve 1.103 views kez görüntülendi.

KIYMETİMİZİ BİLİN!..

İlçe de, 19 yılı geride bırakan, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI Gazetesi, imkanlarının el verdiği ölçüde, genel sorunlar, ekonomik gelişmeler, siyasetin dengeleri ve toplumsal faaliyetlerle ilgili olarak, kamuoyuna destek, yol gösterici ve de sorunların çözümleyicisi olma, yolundaki yayınlarını devam ettirecektir.

Bir gazetenin, yayın hayatına hazırlanması kolay olmadığı gibi, pek çok hazırlık aşamasından geçmesini gerektirir. Tüm bu güçlükler, gazetenin okuyucunun eline ulaşması ile, tatlı bir yorgunluğa dönüşür. Bu yorgunluğun, tek karışlığı ise, okurlarından gelmesini beklediği, “ TEŞEKKÜR” kelimesidir. Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI Gazetesi, teşekkür konusunda, az sayıdaki duyarlı okurlarımızın dışında, fazla beklenti içerisinde değil. Bu konuda, toplumun büyük kesiminden, gereken manevi desteği görmediğimiz, bizi asla üzmüyor.

Ama, yıldırmıyor da. Çünkü, toplumun sadece gazete okuma konusunda değil, TAKDİR DEĞERLERİ olmak üzere, tüm manevi güzellikler de, her geçen gün yozlaşmakta insanlar, sorgulama düşüncesin den uzaklaşmakta, doğruluk derecesini araştırmadan, hemen inanma yolunu seçmektedirler. Bu olumsuzluk aynı şekilde, AİLE ilişkilerinde de giderek artmaktadır.

Bir bilgenin dediği gibi, “ İNSANLAR, KENDİLERİNE KARANLIK GELEN DÜŞÜNCELERE, DAHA ÇABUK İNANIRLAR” Bunun nedeni ise, KOLAYCILIKTIR. Araştırma zahmetine girmemektedir. “ ELLE GELEN, DÜĞÜN BAYRAM” düşüncesi ile, yaşamlarını devam ettirirler. Günümüzde artık, çok az sayıda insan, düşünerek araştırma yolunu seçiyor. Okuma ve öğrenme alışkanlığından, hızla uzaklaşırken, SEVGİ ve SAYGI gibi, manevi değerler, geri plana atılırken, maddi değerler, çok daha fazla ön plan çıkmaktadır.

Bütün bunları, kamuoyuyla paylaşmamızın nedenlerini, merak edenleri de aydınlatalım. Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI Gazetesi, 19 yıldır İlçe içerisindeki dağıtımının ücretini kendisi ödeyerek, gazeteyi okurlarına ücretsiz ulaştırmanın mücadelesini de vermektedir. Amaç, toplumu bilgilendirmek, düşünmeye sevk ederek, doğruları bulmalarına yardımcı olmaktır.

Bunda, ne kadar başarılı olduğumuz konusunda, kesin bir fikir sahibi değiliz. Çünkü, bu 19 yıl zarfında, bizleri özel ilanları ile destekleyen, az sayıdaki duyarlı okurlarımızın dışında, hiç bir abone talebi gelmedi. Pozantı’lıların, önemli bir bölümünün, gazetemizin yayınlandığı, Pazartesi günlerini heyecanla beklediklerini biliyoruz. Aynı gün internet sitemizin de takipçi sayının da her geçen hafta arttığı bu heyecanlı bekleyişin bir sonucu Gazetemizin gösterdiği bu kadar önemli özveriye karşılık,Çok yüksek bir okur kesiminin ellerini ceplerine atmalı düşünmediklerinin farkındayız. Kendileriyle ilgili yazılan olumlu bir yazı için teşekkür kelimesini aklına getirmeyenler en ufak bir eleştiriyi kabullenmemekte yanı sıra da bir Abone olalım düşüncesinde olmayı akıllarına bile getirmemektedirler.Büyük bir bölümü, böylesi duyarsız olan bir toplumun, bir yerel gazetenin yayının devam ettirmesi konusundaki düşüncelerinin, üzücü bir ifadesidir.

İsimlerini verme gereğini duymadığımız, üstelik de maddi durumu çok iyi olan bazılarına, “LAF OLSUN” diye, abone teklifinde bulunduğumuzda ise, bu talebimizi geçiştirmekle yetindiler.

Böylesi davranışlar, bizim için hiç önemli değil. 19 yıldır, sürdürmekte olduğumuz yayınlarımızı ve dağıtımımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Ama bazıları şunu çok iyi bilmelidirler ki, bir yerel gazetenin, POZANTI gibi nüfusu az olan ilçede, üstelikte teknik imkanların yanı sıra, mümkün olan en doğru haberlerle yayınlanması, o yöre halkı için bir ŞANS ve AVANTAJ’dır. Bazı art niyetlilerin gazetemizin Pozantı’daki yayın hayatında aşrı derece de rahatsız olduklarını çok iyi biliyoruz. Ama onları da hiç önemsemiyoruz.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi 19 yıldır devam ettirdiğimiz ilkelerimiz aynen sürdüreceğiz gücümüzün el verdiği sürece de yayınlarımıza devam edecek olup, arsız ve uğursuzların, tüyü bitmedik yetimin hakkını yeme düşüncesinde olanların, karşısında olmayı, eskisinden çok daha katı bir tavır içerisinde, sürdüreceğiz. Siyaseti VİCDAN değil, CÜZDAN için yapanlar, Makamları kendi çıkarları için, kim olursa olsun kullananlar, YAYIN HEDEFLERİMİZİN, en başında yer alacaklardır.Bu yayın ilkeleri içerisinde görüşeceğiz.

TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER