1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KOCAİSPİR; “VATANDAŞIN HUZUR VE RAHATI ÖNCELİĞİMİZ”

KOCAİSPİR; “VATANDAŞIN HUZUR VE RAHATI ÖNCELİĞİMİZ”
Bu haber 27 Mayıs 2019 - 8:46 'de eklendi ve 664 views kez görüntülendi.

 KOCAİSPİR; “VATANDAŞIN HUZUR VE RAHATI ÖNCELİĞİMİZ

Yüreğir Belediyesi, ilçede yaşayan bütün vatandaşların rahat etmesi için çalışıyor. Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda olsun olmasın sorunlara anında müdahale ederek vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracaklarını belirten Başkan Kocaispir, ”Vatandaşlarımızdan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirmek için seferber olacağız.” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda Sarıçam deresi üzerinde oluşan, çevreye kötü koku yayan atıklar ile Optimum AVM arkasında görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan moloz yığınlarıyla köpek kulübelerinin Yüreğir Belediyesi ekiplerince temizlendiğini belirtti. Yüreğirli vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için göreve geldiklerini belirten Başkan Kocaispir ”Çevreyi rahatsız eden, görüntü ve çevre kirliliği yaratan bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışacağız.” dedi.

Yaşadığımız kente karşı herkesin sorumlu olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ”Yaşadığımız çevrenin temizliğine dikkat etmeliyiz. Cadde, sokakları, park ve bahçeleri, ormanları, piknik yerlerini temiz tutmak, kirletenleri uyarmak hepimizin görevidir. Bilmeliyiz ki, temiz bir dünya temiz bir çevre hem kendimiz, hem de bizden sonra gelecek nesiller için çok önemlidir. Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamak zorundadır.” şeklinde konuştu.

‘YÜREĞİR’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK’

Öte yandan, Yüreğir’de yol sorununun tarihe karışacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Yüreğir’de sorumluluk alanlarımızda bulunan bütün yolları sıcak asfalt yapmayı hedefliyoruz. İlçemizde stabilize yol artık tarihe karışacak.’ dedi.

Yapılacak olan yol çalışmalarını bütün kurumlar ile ortak hareket ederek yapacaklarını belirten Başkan Kocaispir ’ Yol çalışması maliyetli ve zor bir iş. Mahallelerimizin durumuna göre yol çalışması yapacağımız sokakları ve mahalleleri diğer kurumlara bildireceğiz. Yollarımızın yap boz tahtasına dönmesini istemiyoruz.’ diyerek yapılan yolların hemen bozulmaması ve milli servetin boşa gitmemesi için bütün kurumlarla işbirliği yapacaklarını söyledi.

Kışla Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir çalışmaların kesintisiz devam etmesi için planlı ve programlı bir şekilde hareket edeceklerini söyledi. Şu anda malzeme alımları ve yapılacak yerlerle ilgili çalışmaların devam ettiğini bir taraftan da çalışmaların başladığını belirten Başkan Kocaispir ‘Yüreğir’de değişimi ve dönüşümü hızlandıracak projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız.’ diyerek yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacaklarını belirtti. Hiçbir ayrım yapmadan Yüreğirli vatandaşlara hizmet götüreceklerini belirten Başkan Kocaispir ‘Artık hizmet zamanı. Yüreğir’de her kesimin, herkesin belediye başkanıyım. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi parti mensubu olursa olsun, hangi mezhepten, meşrepten, kökenden olursa olsun, herkesin belediye başkanıyım. Herkes bizden eşit hizmet görecek.’ şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER