1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“KONGREMİZLE ŞAHLANDIK”

“KONGREMİZLE ŞAHLANDIK”
Bu haber 12 Şubat 2018 - 9:54 'de eklendi ve 1.320 views kez görüntülendi.

Başkanı Yusuf Arısoy, Seçimi Değerlendirdi:

“KONGREMİZLE ŞAHLANDIK”

Önceki hafta, 3 Şubat 2018 tarihinde yapılan, Ak Parti Pozantı İlçe Kongresinin ardından on gün, gün geçmesine rağmen, olumlu yankıları hala devam ediyor. Delegelerin oy birliği ile, “BAŞKANLIĞA DEVAM” dedikleri Yusuf Arısoy’un, Telefonları durmak bilmiyor. İlçe binasına yapılan ziyaretlerin ise, ardı arkası kesilmiyor.Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, tatlı bir telaş içerisinde. Telefonlara anında cevaplarken beraberinde, ziyaretçi kabulünü yapıyor. Devamında da, Yönetim Kurulu ile birlikte, iade-i ziyaretlerde bulunuyor.

ANLAYIŞIMIZ BEN DEĞİL, BİZ

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, seçim öncesinde, Gazetemiz aracılığı ile, kamu oyuyla paylaştığı açıklamalarında, kongrelerde görev değişikliği olabileceğini ancak, hizmet ve zihniyet değişikliği olmayacağını vurgularken, “Bugün şeklen aramızda bulunamayan arkadaşlarımıza, eskisinden çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Ak Parti felsefesinin, gerekli kıldığı, “BEN DEĞİL, BİZ ANLAYIŞININ” temelinde, kişisel çıkarlar değil, Milletimizin ve Ülkemizin menfaatleri, ön planda tutulmaktadır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Türkiye’ye aşıladığı, yine “BENLİK DEĞİL BİZLİK” sloganın, vatandaşlarımız tarafından, ne kadar önemle özümsendiğini, Afrin harekatı ile, toplum olarak yaşıyoruz” dedi.

EMPERYALİST GÜÇLER

Pozantı Ak Parti İlçe Başkanlığına, Kongre ile “DEVAM” onayı verilen, Yusuf Arısoy açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ Emperyalist güçlerin yanı sıra, hain pkk, pyd ve benzeri örgütlerin, bütün   kalleş çabalarına rağmen, Ülkemizin birlik ve beraberliğini, bir türlü bozamamanın verdiği, korkunun yanı sıra, ŞANLI ORDUMUZUN, devam etmekte olan, Afrin harekatı konusundaki haklılığımızı, her geçen gün kabul eden, Ülke sayısı artmaktadır. İşte, bu MİLLİ oluşumun mimarı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Pozantı’da da gerçekleştirdiğimiz kongremizdeki, oy birliğinin yanı sıra, ortaya konulan tavır ve milli duruşumuz, Pozantı halkı olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza olan, sadakatimizin ve desteğimizin de, ONURLU bir tavrını, teşkil etmiştir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının Kongremizdeki slayt sunumlu konuşması da bizleri, bir kere daha şahlandırmış ve liderimizin etrafında, çok daha sıkı bir şekilde, kenetlenmemize vesile olmuştur. Beni ve Yönetimimizi böylesi bir onurlu göreve, oyları ile tekrar layık gören, tüm delegelerimizin yanı sıra, isimlerini sayamayacağım kadar çok olan katılımcılara, teşkilat mensuplarımıza ve Pozantı halkına can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kongremiz Pozantı da, 2019 Yerel, Genel ve Başkanlık seçimlerinin de, Kurtuluş Savaşımız gibi, şahlanışını oluşturmuştur. Bu şahlanış da Pozantı da, Ak Parti iktidarının, tüm seçimleri alacağının da, en önemli göstergesi olmuştur.Birlikte yaşadığımız bu onurdan dolayı, herkese en derin teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, yeni yönetim de görev alamayan ancak, hizmet kervanın birer neferi olduklarını belirten, önceki dört yönetim kurulu üyesine, verdiği plaketle, hem teşekkür etti, hem de, bu konudaki vefa ve duyarlılığını da, bu davranışı ile, böylece ortaya koymuş oldu.

 

ÖZEL HABER: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER