1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KOOPERATİF ÜYESİ MEDYA ÖNÜNDE RENCİDE EDİLMEMELİ

KOOPERATİF ÜYESİ MEDYA ÖNÜNDE RENCİDE EDİLMEMELİ
Bu haber 06 Kasım 2017 - 11:49 'de eklendi ve 1.015 views kez görüntülendi.

SUAT YILDIRIMIN AÇIKLAMASI

Kooperatif Üyesi Medya Önünde Rencide Edilmemeli

Değerli esnaf arkadaşlarım ve

Değerli Pozantı’lı hemşerilerim

Pozantı Esnaf ve Kredi Kooperatifinin 2. Başkanlığını Yaklaşık 2 yıldır, Pozantı Esnafının Takdiri İle Yapmaktayım.Görev yaptığım süre içerisinde Pozantı Esnafına elimden geldiğince yardımcı olmaya ve görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım.

Kooperatif Başkanı Zamir Kalas’ın Pozantı Haber Gazetesinde hakkımda çıkan beyanatını okudum. Sayın Başkanın Seni Ben Bile Kurtaramam şeklindeki açıklamasını gerek esnaf kişiliğime gerekse başkanlık sıfatıma yakışmayacak sözleri medya önünde sarf etmiştir. Ben ekmeğimi tırnağımla kazıyarak bu hale geldim kendisinde böyle bir talebim olmadı. Her şeyden önce ben bir esnafım ve orada bir üyeyim. Kooperatif üyesini bu şekilde medya önünde rencide etmeye hiç kimsenin hakkı da haddide yoktur. Ben asla yönetimdeki sıfatımı kullanarak usulsüz bir iş yapmadım. Alnımın akıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Her esnafın inişli çıkışlı dönemleri olmuştur. Ve olacaktır. Böyle bir dönemde idare edilebilecek bir durum varken ve Cuma gününe kadar süre istemişken, kendisinin de diğer yönetici arkadaşların huzurunda süreyi uygun bulmasına rağmen iki gün öncesinden farklı hesaplarla beni yönetimden düşürmüştür. Saygı duydum kimseye bir şey söylemedim. Ancak sayın başkan nedense medya önünde oturduğu makama yakışmayacak açıklamalarda bulunmuştur. Ben hiç bir zaman kimseye kendisi gibi bakmadım, esnaf gözüyle baktım. Sözümde durdum. Kendisinin de sözünde durmasını beklerdim. Bu süreç içerisinde beni arayan ve işyerimi ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen esnaf arkadaşlara ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Benim kişiliğimi ve karakterimi bilen bilir. Unutmayalım ki herkes bir gün hak ettiği yeri bulur.

Pozantı kamuoyuna saygılarımla.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER