1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Köylerarası Futbol Turnuvası Karaisalı’da Başladı

Köylerarası Futbol Turnuvası Karaisalı’da Başladı
Bu haber 07 Temmuz 2019 - 14:34 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.

Köylerarası Futbol Turnuvası Karaisalı’da Başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası başladı.

Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 8’incisi düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sertaç Durak ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.Turnuvanın açılış maçında geçen senenin şampiyonu Aktaş Yapı Hacımusalıspor ile Pirilispor karşı karşıya geldi. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı Aktaş Yapı Hacımusalıspor 4-1 kazandı. Günün ikinci maçında ise Yağıbasanspor Küçükçınarspor’u 2-0’lık skorla geçti.

Turnuvanın açılışına Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Meclis Üyeleri Abdullah Kaçar, Cemal Demirdağ ve Celalettin Sürme ile çok sayıda vatandaş katıldı.Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nda maçlar 1 Eylül 2019 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER