1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KREDİ KOOPERATİFİNDE İKİ ADAYLI SEÇİM

KREDİ KOOPERATİFİNDE  İKİ ADAYLI SEÇİM
Bu haber 12 Şubat 2018 - 9:41 'de eklendi ve 813 views kez görüntülendi.

KREDİ KOOPERATİFİNDE

İKİ ADAYLI SEÇİM

Pozantı, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde, 16 Şubat 2018 Salı günü, seçim yapılacak.Uzun yıllardır, Başkanlığını Zamir Kalas’ın yürüttüğü Kooperatifin, geçmiş yıllardaki tüm seçimleri, çok hareketli geçmiş, zaman, zaman da sert tartışmalara sahne olmuştu.Salı gün yapılacak olan, seçimli Olağan Genel Kurulun da, yine hareketli geçmesi bekleniyor.

Zamir Kalas, tekrar Başkanlığa aday olurken kendisine rakip olarak bir önceki seçimde, birlikte yola çıktığı ve bir süre, Kooperatifin 2. Başkanlığını yapan, sonrasında ise aralarında, ayrılık rüzgarlarının estiği Suat Yıldırım, aday olarak Kalas’ın karşısında, şansını deneyecek.Kooperatif seçiminin bir özelliği ise, seçime katılmayanların oyları, istekleri halinde vekaleten de kullanılabilecek olup bu tercih de, seçimin kaderini önemli ölçüde etkileyecek, bir faktör olarak, adayların karşısına çıkacak.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER