1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kültür Merkezi “HARİKA” Düğünler “ŞAHANE”

Kültür Merkezi “HARİKA” Düğünler “ŞAHANE”
Bu haber 04 Mayıs 2020 - 12:30 'de eklendi ve 889 views kez görüntülendi.

  Kültür Merkezi “HARİKA” Düğünler “ŞAHANE”  

          İLK MUTLU ÇİFT KİM OLCAK.. ?

Dönemin, CHP’li Belediye Başkanlarından Şemsettin Ünver tarafından, Pozantı’ya kazandırılarak, günün şartlarına göre, büyük bir ihtiyacı gideren Atatürk Kültür Merkezi, zamanla yıllara yenik düştü.

Arada bir yapılan tadilatlara ve küçük çaplı onarımlara rağmen, artık işlevini yitirmeye başlayan, bu sosyal toplantı merkezini, çağdaş hale getirerek günümüze yeniden kazandıran ise, Belediye Başkanı Mustafa Çay oldu.

                 KALICI ESERLER

Pozantı’ya, kalıcı eserler kazandırma konusunda, önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Atatürk Kültür Merkezinde başlattığı, geniş kapsamlı restorasyon ile, yıllanmış  Kültür Merkezini, inanılmaz  bir değişimi ile, günümüzün de çok ilerisine taşıyarak,  son derece modern bir hale getirdi.

BENZERİ YOK

Adana’da dahi, benzerine rastlanmayacak olan Atatürk Kültür Merkezinin, açılışı ise büyük bir olasılıkla, Haziran Ayı içerisinde yapılacak.

Düğün salonu olarak da, son derece cazip bir hale getirilen Atatürk Kültür Merkezinde, mutlu HARİKA  bir ortamda ŞAHANE  bir düğünle dünya evine girecekler..

İLK ÇİFT KİM OLACAK

 Son sistem ses, ışık, iç dizayn ve görüntü görselliği ile zenginleştirilen Atatürk Kültür Merkezindeki en önemli yenilik ise, çiftlerin mutluluklarını başlattıkları ALTIN TAHT OLACAK”

Görenlerin de,  büyük beğenisi kazanacak olan bu düğün salonunda, ilk düğünü yaparak ALTIN TAHTA  oturma mutluluğuna  ise, hangi çiftin ulaşacağı da, merakla bekleniyor.

 ÇAY: “ BİZDE DURMAK YOK”

Atatürk Kültür Merkezinin yenilenmesiyle ilgili olarak, başardığı bu mutluluğu sanal ortamında paylaşan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, şu görüşlere yer verdi:

“Pozantı Belediyesi Atatürk Kültür Merkezimizde, gerçekleştirdiğimiz modernizasyon sonrası, konsept düzenlemesine de  başladık. Yenilen yüzü ve oturma grupları, Gelin Damat Masası, Gelin Kına Oturum Takımı Masa ve Sandalyelerimizle, farklı bir düğün ortamı hazırlıyoruz .

Bu zor günlerden sonra, içinizi açacak projemizle, hizmetinizde olacağız…Pozantı, hep güzelliklere layık. Bizde durmak yok. Pozantı’yı hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Atatürk Kültür Merkezini, modernize ettikten sonra, yan tarafındaki toprak alana 3 kademe taş duvar terası yaparak, Konser, Bayram kutlamalarında, hem tribün görevi yapacak, ara bitkilerimizle de görsel güzellik sağlayacağız. Her şey Pozantı ve Sizler İçin….” Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER