1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KUR-AN ÖĞRENEREK COŞTULAR HEDİYE ALARAK SEVİNDİLER.

KUR-AN ÖĞRENEREK COŞTULAR HEDİYE ALARAK SEVİNDİLER.
Bu haber 05 Eylül 2022 - 14:04 'de eklendi ve 387 views kez görüntülendi.

Pozantı Müftülüğünün Yaz Kursları Bitti.

KUR-AN ÖĞRENEREK COŞTULAR. HEDİYE ALARAK SEVİNDİLER

Akçatekir Mahallesinde bulunan, Pozantı Müftülüğüne bağlı Büyüktekir Merkez Camiinde, Türkiye genelinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen, “ YAZ KUR-AN” kursu 26 Ağustos Cuma gün itibari ile son buldu. Cuma Namazından sonra Camide  düzenlenen kapanış programında, Cami İmam ve  Hatibi Abdullah Safa Sarman Hocanın önderliğinde,  bir şükür toplantısı düzenlendi. Tekir Esnaflarının Camii Cemaatinin ve Hayırsever vatandaşların desteğiyle, Kur-an kursu talebelerine hediyeler takdim edildi. Programa, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi’ de katıldı.

Programda, Kur-an’a geçen 10 talebeye bisiklet, diğer tüm talebelere ise başarılarından ötürü, 20 adet spor ayakkabısı, 25 adet futbol topu, 20 adet kulaklık, 8 adet telefon aparatları, hediye edildi.

İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi yaptığı konuşma da,  çocuklar için yapılan tüm bu faaliyetlerin amacının, çocukları camiye kazandırmak sevdirmek ve her şeyden önce de, Kur-an ahlakıyla ahlaklanmalarına  vesile olmak olduğunu ifade ederek, son olarak şunları söyledi:

 “Sizin en Hayırlınız Kur-an’ı Öğrenen ve Öğreteninizdir” Hadisi Şerifine binâen, Kur-an yolcusu olan bu genç kardeşlerimizin İslam’a, Kur-an’a, Vatana ve Millete En Hayırlı birer nefer olmaları bilincini aşılamak için, var gücümüzle uğraş gösterdik. Rabbim hayırla neticeye ulaşmamızı nasip ve müyesser eylesin. AMİN!.. diyerek, toplantının bitiş konuşmasını yaptı.

 Akçatekir Merkez Camii  imamı ve hatibi Abdullah Safa Sarman hocada, böylesi onurlu bir kursun, kendi Camilerin de açılmış olmasının  ulvi hazzını yaşmaktan, büyük bir mutluluk duymakta olduklarını ifade etti. Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER