1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KÜRŞAT AKPINAR ANKARA’DA YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA

KÜRŞAT AKPINAR ANKARA’DA YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 8:47 'de eklendi ve 859 views kez görüntülendi.

Özhaseki, Türel, Arıkan ve Yılmaz, Başkanlarla Buluştu

KÜRŞAT AKPINAR ANKARA’DA YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA

Siyasetin, her geçen gün hareketlendiği ve partilerin Genel Merkez düzeyinde,  yapmakta oldukları toplantılar, giderek ağırlık kazanıyor.

Bunlar arasında, en hareketli konumda olanı ise, Ak Parti olmayı sürdürüyor.  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, direktifleri  doğrultusunda sürdürülmekte olan, çeşitli toplantılardan birisi de, geçtiğimiz hafta içerisinde, Ankara’da 81 İl’in Yerel Yönetimler Başkanlarının katılımı ile yapıldı. Bu önemli toplantıya, Adana’yı temsilen katılan siyasetçi ise, Kürşat Akpınar oldu.

OLUMLU GEÇTİ

26 Mayıs 2021 Çarşamba gün, Ankara’da bir otel de yapılan, “ İl Yerel Yönetimler Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısıyla ilgili olarak, Ak Parti Adana İl Yerel Yönetimler Başkanı Kürşat Akpınar, gazetemize yaptığı açıklamada şunlara söyledi:

“Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında ve  yaptığı  açış konuşması ile başlayan, bu toplantı  çok olumlu bir hava içerisinde, akşam saat 19.00’a kadar devam etti. Sayın Özhaseki, Kayseri Belediye Başkanlığından da, edindiği tecrübeleri bizle paylaştı.

81 İl’ de yapılacak olan, Yerel yönetimler toplantılarında, izlenecek olan rotayı çizdi. Yapacağımız toplantılar da katılımcılara, teşkilatımızın hedefleri ve nasıl bir yol haritası çizileceği konusunda bizleri bilgilendirdi.

Yanı sıra, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, haftalık olağan toplantılarından yaptığı ve yapacağı konuşmaları mutlaka izleyerek, göstereceği hedefler doğrultusunda hareket etmemizi ve bunu da, toplumla paylaşarak, siyasi başarımızı  daha da artırmamızı, örneklerle anlattı.”    

TANIŞMA

Akpınar, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkan Mehmet Özhaseki’nin bu konuşması sonrası verilen,  çay ve kahve molasının da, İl Başkanları ile Genel Merkez Yöneticilerinin, çok samimi bir kaynaşma ortamı içerisinde geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

“Yaklaşık bir saat süren bu mola sırasında, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarımızın,   sorumlu oldukları 81 İl Yerel Yönetimler Başkanları ile, tanışma ve kaynaşma imkanları da sağlanmış oldu. Guruplar halinde toplanarak, son derece faydalı olan,  karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.”

ÖĞLEDEN SONRA

Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise, Antalya Büyükşehir Belediyesi, önceki Dönem Başkanı ve Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Menderes Türel, yaklaşık 1.5 saat süren ve deneyimlerini, katılımcılarla paylaştığı konuşmasının, ilgi ile izlendiğini belirten Kürşat Akpınar, bu konuda da şunları söyledi:

“MKYK Üyemiz Sayın Menderes Türel’in, deneyim ve tecrübelerini bizle paylaştığı konuşması, hepimiz açısından da çok yararlı oldu. Öncelikli olarak, İl teşkilatları ile Belediye Başkanlarımız arasında, nasıl koordinasyon sağlanacağı konusunda da, kendisinin engin deneyimlerinden, faydalanma imkanını bulduk.

 Daha da ötesi, İl Teşkilatları ve Belediye Başkanlarımız, vatandaşlarımız ve seçmenlerimiz ile bir-araya geldiğin de toplumsal ilişkinin, nasıl daha iyi olması gerektiği konusunda da, soru- cevaplarla, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.”

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kürşat Akpınar, bir başka konuşmacının ise, Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan olduğunu belirtti. Yaptığı konuşma ile ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Sayın Arıkan yaptığı sunumda, vatandaş -siyasetçi ilişkisinde, “Gönül Belediyeciliği ve Siyasi İletişimin” önemi hakkında bizleri bilgilendirdi.  Kişilerin yanı sıra, topluma hitap ve  onların gönüllerinin okşanmasının yanı sıra, değişik siyasi düşüncede olanları, Ak Partiye kazandırılması yolunda, bilgi ve deneyimlerini bizle paylaştı. 

Psikolojik açıdan da, son derece önemli olan bu sunumda, bilmediklerimizi kendisine sorarak, izleyeceğimiz Gönül Belediyeciliği ve Siyasal İletişimlerle ilgili, bilgi sahibi olduk.” Dedi.

 BİTİŞ

Kürşat Akpınar, verilen çay- kahve molasında, 81 il Yerel Yönetimler Başkanlarının,  konuşmacılarla daha yakın olma fırsatı bulduklarını belirtti. Ve toplantının, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki adına, Vekaleten yapan Yusuf Ziya Yılmaz’ın, değerlendirmeleri ile, bu önemli toplantının sonlandığını açıkladı.

ZİYARET

Akpınar’ın, Ankara’da yaptığı bir başka ziyaret ise,  Adana’lılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğine oldu. Genel Başkan Yunus Sarıkaya ile, görüş -alışverişinde bulundu. Ak Partinin, her konuda olduğu gibi, sivil toplum kuruluşlarına da olan desteğinin, artarak devam edeceğini belirtti. Kendisini konuk ettiğinden dolayı da, Genel Başkan Yunus Sarıkaya’ya da teşekkür etti.

BİLGİLENDİRECEĞİM.

Ak Parti  Adana İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kürşat Akpınar, Adana’ya dönüşünde,  İl Başkanı Mehmet Ay’a, bu toplantıyı bir rapor halinde sunarak, yapacakları değerlendirmeler sonrası,  çalışmaları başlatacaklarını söyledi. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER