1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KUTLU DOĞUM HAFTASINDA MANEVİYAT TAVAN YAPTI.

KUTLU DOĞUM HAFTASINDA  MANEVİYAT TAVAN YAPTI.
Bu haber 30 Nisan 2017 - 11:01 'de eklendi ve 844 views kez görüntülendi.

KUTLU DOĞUM HAFTASINDA

MANEVİYAT TAVAN YAPTI.

Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk’ın organizasyonunda düzenlenen, Kutlu Doğum Haftası, geçtiğimiz hafta 19 Nisan 2017 Çarşamba gün, Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve kalabalık bir Pozantı’lı izleyici katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası, Merkez Camii Müezzini Fatih GözüKüçük Kuran okudu. Müftülük Kuran Kursu keş öğrencileri, takdir edilen bir çalışma sergilediler. 06 yaş kuran kurusu öğrencilerinin, ayrı, ayrı, okuduğu dualar ve ilahiler izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu, kutlu doğum çalışması sine vizyonu izlendi. Vaizler ve kuran kurusu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kuran dan değişik sunumlar büyük bir ilgi gördü. Programın son bölümünde ise, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, kutlu doğum haftası nedeniyle yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi.

Peygamber Efendimiz Hz Muhammedin “ S.A.V Dünyaya geldiği gün olan, kutulu doğum haftasına ulaşmanın, manevi duygularını hep birlikte yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin güzel ahlakına, yol göstericiliğine, her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız olduğu günleri birlikte yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin bizleri, manevi duygularla ve sevgi ile birleştiren yol göstericiliği, her geçen yıl daha da, kutsallığını büyüterek devam ediyor. Bu da yaşamı anlamımızın en güzel etkenidir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, kutlu doğum haftasını sevgi ve kardeşliğinde artması dileği ile, kutluyor. Cenabı hakka niyaz ediyorum dedi.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER