1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“LİDERİM DEVLET BAHÇELİ’NİN TAKDİRİNİ BEKLİYORUM”

“LİDERİM DEVLET BAHÇELİ’NİN  TAKDİRİNİ BEKLİYORUM”
Bu haber 14 Aralık 2023 - 16:08 'de eklendi ve 605 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kuş:

“LİDERİM DEVLET BAHÇELİ’NİN TAKDİRİNİ BEKLİYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisinden, Pozantı Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve başvuru dilekçesini MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye bizzat sunma imkanı bularak, elini öpüp aday adaylığı onayını alan Faruk Kuş, 13 Aralık 2023 Çarşamba gün Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a, aday adaylığı ile ilgili açıklamalar bulunun Faruk Kuş,  şunları söyledi:

KURUCUSUYUZ

Ben doğma büyüme, Pozantı’nın Hamidiye Mahallesindeyim. Bu yerleşim yerini, Atalarım yaklaşık 250 yıl önce kurmuşlardır. Dedelerimiz Hamidiye’nin aile kütüğünde ilk sıra da, nüfus kütüğünde ise, bir numara ile kayıtlıdır. Bu geçmişimiz tüm nüfus kayıtlarında da görülebilir.”

ÜLKÜ OCAĞI

Milliyetçi Hareket Partisinden, Pozantı’ya Belediye Başkan Aday Adayı olan Faruk Kuş, siyasi geçmişi ile ilgili de şunları söyledi:

“Ben siyasete 1970’li yıllar da Ülkü Ocaklı olarak başladım. 1980 öncesinde bu ocağın gençlik kolları üyesi idim.  1980 sonrası, MHP yerine kurulan Milliyetçi Çalışma Partisinin çeşitli  yönetim kademelerinde görev aldım. 1993’de adı tekrar Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirilen Partimde, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 1997/2002 yılları arasında İl İkinci Başkanı olarak görev aldım. 2009/2014 yılları arasında da Pozantı İl Genel Meclis Üyesi olarak, Adana İl Genel Meclisinde Pozantı’yı temsil ettim” dedi.

 YAPTIKLARIM

 MHP Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kuş, Pozantı İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptığı beş yıl süre içerisinde, Pozantı ve kırsalına yaptığı kazanımlarla ilgili olarak da, şunları söyledi:

İÇME SUYU

“İl Genel Meclisi Üyesi olarak, beş yıl içerisinde Pozantı’ya ve Köylerine önemli hizmetleri getirtme imkanını buldum. Bunlardan  en önemlilerinden birisi, kırsala kazandırdığım alt yapı projeleridir. Fındıklı’yı kanalizasyona kazandırdım. Kırsal yerleşim yerlerinin içme suya kavuşturulmasında da etkili oldum. Yelatan ve Kamış’lı arasındaki asbesli içme suyu şebekesini değiştitirerek sağlıklı borular döşeterek,  vatandaşları temiz içme su içme imkanı sağladım.

Bir diğer önemli hizmetim ise, kırsal köylerinde sulama suyuna kavuşturulmasında da son derece etkili oldum. Yanı sıra, tarımsal kalkınma ile ilgili de, sulama projelerinin yapılmasında bürokratları teşvik ettim.” dedi.  

LİDERİMİN EMRİNDEYİM

Faruk Kuş, Pozantı için neden Belediye Başkan Aday Adayı olduğu konusunda da, şunları söyledi:

“Türk ve Türkiye Yüzyılında, Pozantı’mızı örnek bir ilçeye dönüştürmek için aday adayı oldum.  İl Genel Meclis üyeliği bitim tarihi olan 2014 yılından sonra, asla partimden ayrılmadım. Parti içi çalışmalarda yer aldım. Ve halen de Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Teşkilatımın emrinde olmaya devam ediyorum. 1973’den 2023 yıllarına kadar, ömrüm partimin hizmetinde geçti. Partimizin geleneğinde, teşkilattan gelerek kademe -kademe yükselmek çok önemlidir. Liderim ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bu geleneği titiz bir şekilde  uygulayan bir liderimizdir.

MHP’de görevlere talip olunmaz, görev verilir.  Bu konudaki tek karar verici ise, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir . Aday adaylığı konusundaki kararın sonucu ne olursa olsun , bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da, Liderimin ve partimin emrinde olmaya devam edeceğim. Liderim Devlet Bahçeli’nin takdirini bekliyorum” dedi.

Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kuş, projelerinin ve ekibinin hazır olduğunu  Liderinin kendisine onay vermesi halinde de, yapacakları ile ilgili çalışmaları başlatacağını söylerek, diğer adayı adaylarına da başarılar diledi.

SONA ERİYOR

Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatları 15 Aralık 2023 Cuma gün “ YARIN”  saat 17.00’de sona erecektir.

FARUK KUŞ KİM?

Adana’nın Pozantı ilçesinde doğan Faruk Kuş, ilk ve orta eğitimini Pozantı’da, lise eğitimini Adana Borsa Lisesi ve Tarsus Cumhuriyet Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Çukurova Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler Bölümünde tamamladı. Köy evinde büyük bir kütüphanesi olan MHP Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kuş, ikisi kız, üç çocuk ve beş torun sahibidir. ( Haber: Tamer Ünal)


Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER