1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

LOKMAN HEKİM TAYYAR’IN ÜNÜ YURT DIŞINA TAŞTI

LOKMAN HEKİM TAYYAR’IN ÜNÜ YURT DIŞINA TAŞTI
Bu haber 22 Kasım 2021 - 10:00 'de eklendi ve 555 views kez görüntülendi.

Tıbbi Tahlil ve Raporlar Sonrası Tedaviye Başlıyor

LOKMAN HEKİM TAYYAR’IN ÜNÜ YURT DIŞINA TAŞTI

Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar, organik bitkilerden oluşturduğu ilaçlarla, hayatlarından umut kesilen hastalara, şifa dağıtmaya devam ediyor.

Sanal ortam aracılığı ile, çeşitli ülkelere ulaşan Pozantı’lı lokman Hekim Tayyarı’ın, hayata tutundurarak, sağlığına kavuşturduğu, hastalarından birisi de İSVEÇ  ve KOSOVA vatandaşı Türk asıllı  SENIHA GAGICA oldu.

Atalarının uzun yıllar önce, Balıkesir’den Kosova’ya göç ettiği, çift vatandaşlı Senıha Gagıca’nın, Lokman Hekim Tayyar’a ulaşmasının da, dikkat çeken bir öyküsü var. Senıha Gagıca’ya, vatandaşı olduğu Kosova ve İsveç’teki doktorlar, SİROZ teşhisi koyarak, iki aylık ömrünün kaldığını ve bu son günlerini de,  ailesi ile birlikte geçirmesini önermişler.

Aynı zamanda,  Müslüman olan SENIHA GAGICA, bir sabah namazı sonrası,  hastalığı ile ilgili araştırmalar yapmak üzere, girdiği internet sayfalarından birinden, Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar’ın başta siroz olmak üzere, sağlıklarına kavuşturduğu diğer hastalarla ilgili olarak, YOUTUBE’deki yayınları izleyerek kendisine ulaşmış.

Lokman Hekim Tayyar, bu SİROZ hastası ile ilgili olarak, tedaviye başlamadan önce, kendisini Antalya’da da bulunan işyerine  davet etmiş. Kocası ile birlikte gelen Senıha Gagıca,  Antalya’da bulunan Akdeniz Şifa Merkezine, tıbbi tahlillerini yaptırdıktan sonra, aldığı   raporu  Lokman Hekim Tayyar’a getirmiş. Tayyar’ın, uyguladığı iki aylık tedavi sonrası da, sağlıklı bir şekilde, vatandaşları olduğu Kosova ve İsveç’e giderek, kendisine iki aylık yaşamının kaldığı söyleyen hekimlere, bu defa sapasağlam olduğuna dair, aldığı raporu  ibraz etmiş. 

Bu kısa ve çok olumlu tedavi şekli,  her iki  ülkedeki hekimlerin de, büyük ilgisini çekmiş. Nasıl bir tıbbi uygulama yapıldığını sorarak, hayretler içerisinde kaldıklarını, beyan etmişler. Kosova ve İsveç vatandaşı Senıha Gagıca, geçtimiz aylarda Antalya’ya gelerek, Lokman Hekim Tayyar’a büyük bir minnettarlık duyduğunu belirterek, kendisini  tekrar hayata tutunmasını sağladığı için, binlerce teşekkür ve dua etmiş.

Lokman Hekim Tayyar, başta SİROZ olmak üzere KARAÇİĞER. SAFRA KESESİ, ve benzeri iç hastalıklar konusunda, hastanelerde yaptırılan tahliller sonucu tıbbi tedavi uyguladığını, dolayısıyla da olumlu etkilerinin, hastalar üzerinde çok çabuk kendisini belli ettiğini,  sağlıklarına kavuşmalarından dolayı da,  ülkelerine dönmelerinden, büyük  bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar’a ulaşmak isteyenler,  internet üzerinden youtube  videolarını izleyerek, ona  göre karar vermelerini,  gelmeden önce de  hastalıkları ile ilgili  olarak,  tam teşekküllü bir  hastaneden aldıkları  raporlarını da beraberlerinde getirmelerini belirtti. Kendisine ulaşmak isteyenlerin ise,   0543 327 52 99 / 0538 644 77 13 Nolu Telefonlardan irtibat  sağlaya bileceklerini belirtti.  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER