1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Mal Müdürü AKÇAY’IN SÜRPRİZ GİDİŞİ

Mal Müdürü AKÇAY’IN SÜRPRİZ GİDİŞİ
Bu haber 21 Ağustos 2017 - 10:53 'de eklendi ve 1.637 views kez görüntülendi.

Mal Müdürü AKÇAY’IN SÜRPRİZ GİDİŞİ

MalMüdürü Mücahit Akçay, sürpriz bir şekilde tayin oldu. Makama vekalet eden, Mücahit Akçay, Pozantı’ya geldiğinde yaptığı açıklamada, İlçeyle ilgili çok önemli projelerin hayata geçirileceğini ifade ederek, Gazetemiz aracılığı ile, kamuoyuyla da bu görüşlerini paylaşmıştı.

Vekalet ettiği makamdan ani bir şekilde tayini çıkan, MalMüdür Vekili Mücahit Akçay’ın yerine, Gaziantep Oğuzeli MalMüdürü Mehmet Kurt Yıldırımın atandığı öğrenildi.

Kısa bir dönem, MalMüdür Vekilliği yapan Mücahit Akçay’ın, iki dikkat çekici icraatı oldu. Görev yaptığı sürede Hazineye ait, 6.5 dönümlük bir araziyi Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılması için, Milli Eğitime tahsisini sağlamıştı. Bununla ilgili imar planı değişikliğinin Belediye Meclisi toplantısında görüşülmesi öncesi Ali Demir,   belediyeye gelerek bu arazi içeresinde kendisine aitte bir bölümün olduğunu iddia ederek yapılacak olan imar değişikliğinin usulüne uygun olmayacağını birazda sert bir üslupla bazı belediye meclis üyelerine söylemişti.

Milli Emlak Kökenli Mal Müdür Vekili Mücahit Akçay’ın dikkat çeken bir başka icraatı ise, Gökbez Mahallesi sınırları içeresinde yine, hazineye ait bulunan 5.5 Dönümlük bir araziyi sadece Mermerci İsmail Ergin ile, Foto Cemrenin Sahibi Ferhat Gündüz’ün girdiği ihale sonrası, üç yıllığına yaklaşık 13.00 TL Kira bedeli ile, İsmail Ergin üzerine kalan ihaleyi gerçekleştirmiş, bu da gazetemiz sütunların da yer almıştı. Bu arada Yüksek Okul haline getirilen, FETO öğrenci yurdunda bazı, demirbaş eşyaların Mermerci İsmail Ergin tarafından taşınması sırasında Mal Müdür Vekili Mücahit Akçay’ında, buna nezaret ediyor olmasının yanı sıra, yine aynı yerde bulunan Arı Kovanlarının da Akçay talimatı ile akıbeti meçhul bir şekilde taşıttırılması iddiaları da kamu oyunda merak konusu olmayı sürdürmektedir.

Haber: Taner Ünal

Fotoğraf :Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER