1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Meclis Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı.

Meclis Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı.
Bu haber 06 Kasım 2023 - 10:08 'de eklendi ve 228 views kez görüntülendi.

Meclis Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı.

 Pozantı Belediye Meclisinin Kasım Ayı Olağan Toplantısı, 02 Kasım 2023 Perşembe gün rutin olduğu üzere Saat 14.00’de yapıldı.

Gündem dışı eklenen maddelerin oylanması ile başlayan toplantı da, Belediye Başkanı Mustafa Çay her zaman olduğu gibi, aylık  çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarının, Pozantı da da bir haftaya yayılan etkinliklere değerlendirildiğini, Kaymakamlık başta olmak üzere, Emniyet , Jandarma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve  diğer kamu kurum kuruluşların yanı sıra, basının da bu konudaki desteğine çok teşekkür etti. Gelecek yıllarda da  ulusal günlerimizin artan coşkuyla kutlanmasının en büyük dileği olduğunu ifade etti.

Yeni bir gelişme olarak, Belmedik’e tren turizmi seferlerinin 18 kasım 2023 tarihinden itibaren başlatılacağını söyledi. Mahallerde yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili olarak,  meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye ye ait bazı arazilerdeki hisselerin satılması için de, başkanlığa yetki verilmesi oylanarak kabul edildi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER