1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİS ÜYESİ AKKAYA ÇALIŞMALARI İZLEDİ.

MECLİS ÜYESİ AKKAYA ÇALIŞMALARI İZLEDİ.
Bu haber 20 Ekim 2019 - 16:06 'de eklendi ve 709 views kez görüntülendi.

 

Büyükşehirden İmam Hatip Lisesine Ağaçlandırma

MECLİS ÜYESİ AKKAYA ÇALIŞMALARI İZLEDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Adana Merkez ve İlçelerin de sürdürmekte olduğu, ağaçlandırma çalışmalarını, Pozantı’da yeni eğitime başlayan, Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk, Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine ağaç dikerek sürdürdü.

Pozantı Belediyesi CHP’li Meclis Üyelerinden Nuri Akkaya, ağaç dikim çalışmalarına bizzat nezaret etti. Okul yöneticileri ile, görüş alışverişinde bulundu. Diğer ihtiyaçlarla ilgili, neler yapabilecekleri  konusunda da, istişarede bulundu.Akkaya, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığının, yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

“ Ağaçlandırma çalışmalarımız arasında, okullarımız önceliklidir. Geleceğimiz teminatı olan öğrencilerimize, hayatlarının başlangıç dönemlerinde, yeşil sevgisini ve ruhunu aşılamak, en önemli hedefimizdir. Pozantı’nın, yeşillendirilmeye ihtiyaç duyulan alanlarını tespit ederek, ağaç dikim çalışmalarını genişletme kararlılığındayız.Başta, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar olmak üzere, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına,  özverili bir çalışma sergileyen  Pozantı ekibine, teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız, ağaçlandırma ile sınırlı olmayıp okul bahçelerine, piknik alanlarına, oturma bankaları ve çöp konteynırları da koyarak, hizmet alanımızı her geçen gün yenileyerek, genişletiyoruz ” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER