1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİSİN BAHAR GİBİ TOPLANTISI

MECLİSİN BAHAR GİBİ TOPLANTISI
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:16 'de eklendi ve 706 views kez görüntülendi.

MECLİSİN BAHAR GİBİ TOPLANTISI

Pozantı Belediye Meclisinin Olağan toplantısı, 5 Eylül 2019 Perşembe gün, her zaman olduğu gibi Saat 14.00’de, yapıldı. Zeki Bülbül ve Yusuf Arısoy’un bulunamama mazeretleri kabul edildi. Rutin olduğu üzere, Başkan Çay Meclis Üyelerini aylık çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

Belemedik ağırlıklı açıklamasında, burasının tarihi Kentler Birliği Üyesi olduğunu, başlatılan ve devam etmekte olan çalışmaların, her geçen gün semeresini verdiğini, geçtiğimiz hafta Gastronomi treni ile, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda turizmcinin geldiğini belirtti.
İncelemeler sonrası, Pozantı Belediyesine ait, Belemedik Restoran da ağırlandıklarını ifade etti. Önümüzdeki yıldan itibaren, her Pazar sabahı Belemedike gelecekler için, özel tren kaldırılacağını belirterek, diğer faaliyetlerini şöyle sıraladı:

“Karaisalı Kızıldağ Güreş Festivalin de, Pozantı standı açtık. Büyük bir ilgi gördük. Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği, Kaymakamlık himayesinde düzenlenen, Karakışlakçı Bal ve Çilek Festivalinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve vatandaşlarımızla kucaklaştık.
30 Ağustos Zafer Bayramı Akşamı, Belediye olarak verdiğimiz konserde, vatandaşlarımızla bütünleştik. Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk, Anadolu İmam Hatip Lisenin, çevre düzenlemesini yaparak, Büyükşehir Belediyesinin Asfalt çalışması yapması için, alt yapı işlerini tamamladık.Buradan çıkan toprağı, Atatürk Ortaokulu yanındaki boşluğu doldurarak, park yapımı için hazır hale getirdik.Zabıta Haftasını kutlayarak, personele yemek verdik.

İŞKUR’dan gönderilen 70 işçinin, görevlerinin sona ermesi çalışmalarımızı aksattı.Bütün işgücümüzü çöp toplamaya verdik.Akçatekirin geleceği açısından, çok önemli olacağına inandığım, Yaşam Park ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaylacılardan, burayla ilgili olarak çok önemli manevi destekler görüyoruz. Aynı şekilde Belemedik de ise, İngilizce, Almanca ve Türkçe olarak tanıtım levhalarını koyduk. Rutin çalışmalarımız ise aksaksız devam etmektedir” dedi.

Belediye Meclis Üyelerinden Bekir Gumru, gündem dışı söz alarak, Belediye Başkanı Çay’a, kendisinin önerdiği T.C. ibaresini koymasından dolayı, teşekkür etti. Başkan Çay, Gumru’nun teşekkürüne, aynı şekilde teşekkür ederek, karşılık verdi.Bir başka CHP’li Meclis Üyesi Seyhan İnce’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, lavanta ekimi konusunda Pozantı’ya özel önem verdiğini, Belmedikte bir alan gösterilmesi halinde, ekim yapılabileceğini belirtti.

Başkan Çay, lavanta ekimi için en uygun yerin, Pozantı girişindeki yıllardır atıl durumda bulunan, orman işletmesi Findanlığının lavanta ekimi için, son derece müsait olduğunu, bunun gerçekleşmesi halinde, Adana’dan yüzlerce meraklanın, günü birlik Pozantı’ya lavanta bahçesini görmek ve fotoğraflamak için, gelebileceklerini belirtti.
Sonrasında ise,komisyonlardan gelen gündem maddelerinden ikisi evet şeklinde, bir diğeri ise, yine komisyonda geldiği şekilde, ret olarak oy birliği ile kabul edildi. Ve bir meclis toplantısı da böylece çok samimi bir ortam içeresinde karşılıklı iyi niyet dilekleri ile sona erdi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER