1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Meclisin yeni üyesi Murat KUTLU

Meclisin yeni üyesi Murat KUTLU
Bu haber 22 Ocak 2017 - 14:47 'de eklendi ve 1.219 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Meclisi’nin yeni üyesi

MURAT KUTLU

Pozantı Belediye Meclisi’nde son aylarda oluşan değişiklikler sonucu boşalan meclis üyeliklerine de yedekler getirilerek sayı tamamlandı.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın belediye başkanı olması dolayısıyla temsil ettiği Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerine yedekler getirildi.

Buna göre MHP’li Yalçın Gürgen hem Pozantı hem de Büyükşehir Belediyesi’nde Pozantı Belediye Meclisini temsil etmeye başladı. Aynı şekilde kayyım olarak atanan Mehmet Bölge de hem Pozantı Belediye Meclisi’nde hem de Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Pozantı’yı temsil ediyor. Bir süreden beri bir MHP’li üye eksikliği ile toplanan belediye meclisi bu partinin yerel seçimlerde 7. sırasında bulunan Murat Kutlu’nun seçim kurulunun da onayı ile göreve getirilmesiyle Pozantı Belediye Meclisi’nin 15 meclis üyesi de sayı olarak tamamlanmış oldu.

Şubat ayı olağan toplantısında Pozantı Belediye Meclisi’nde görev yapacak olan Murat Kutlu’ya ‘Hoşgeldin’ diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER