1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEKMİ?

MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEKMİ?
Bu haber 02 Temmuz 2018 - 11:31 'de eklendi ve 867 views kez görüntülendi.

MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEKMİ?

Son 15 gündür, Pozantı kamuoyunu çok büyük ölçüde meşgul eden, DÜĞÜN SALONUN ÖZELLEŞTİRİLMESİ, gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor.

Belediyenin elindeki en büyük tesisi olup, Pozantı’lının her türlü sosyal aktivitelerine ev sahipliği yapmakta olan, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ve DÜĞÜN SALONU, Belediye Başkanı M. Sami Baysal’ın öneresi, Encümen Üyelerinin de kararı ile, yıllık 65.000 TL’ye, kiraya verilmesini, GAZETEMİZ gündemde tutmaya devam ediyor.Çok sayıda Pozantı’lının da, özelleştirmeye karşı yayınımıza, destek vermeye devam ediyor olması, Düğün Salonun geleceği konusunda da, belirsizlik yaratıyor.

SİYASİLER SESSİZ

Pozantı’lı için çok önemli olan böylesi toplumsal bir olumsuz gelişmeye, İlçe Başkanları başta olmak üzere, Meclis Üyelerinin de, bugüne kadar sessizliklerini koruyor olması da, dikkat çeken bir davranış olmaya devam ediyor.

ÇAY KARŞI

Halen, görevden alınma süresi devam etmekte olan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Düğün Salonun Özelleştirilmesine karşı koyduğu tepki, Gazetemizde de yer alması sonrası, çok sayıda takipçi tarafından da, sanal ortam aracılığı ile desteklenmeye devam etmektedir.

MECLİSE GELECEKMİ?

Düğün Salonun Kiralama yetkisi, Belediye Başkanı M. Sami Baysal ile, Encümende olmasına karşın, Pozantı için çok önemli bir karar olan, Düğün Salonun, Özelleştirilmesi konusunun Meclisin, 5 Temmuz 2018 Perşembe gün yapacağı toplantı da, gündem olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ.

Toplumun her kesiminin, haklarının kollanması ve korunması yolunda, yayın mücadelesini sürdürmekte olan, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI GAZETESİ, Düğün Salonun Özelleştirilmesine karşı olan tavrını da geçmişteki benzer uygulamalar da olduğu gibi, aynı hassasiyetle sürdürmeye devam edecektir.

HABER: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER