1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Mehmet Akif Ersoy’u Anıyoruz

Mehmet Akif Ersoy’u Anıyoruz
Bu haber 11 Mart 2019 - 10:32 'de eklendi ve 1.020 views kez görüntülendi.

Mehmet Akif Ersoy’u Anıyoruz

İSTİKLAL MARŞIMIZ İLE COŞCAĞIZ.

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Yıl Dönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da törenlerle kutlanacak.
12 Mart 2019 Salı gün Saat 10.00’da, Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan anı yıl dönümü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak.

SUNUMLAR

İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Ramazan Durmaz’ın, program sunuculuğunu yapacağı törende, Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Müslüm Türkkal tarafından, “Milletin Sesi Mehmet Akif” Temalı konuşma yapılacak.Fatma Nilgün Kayar Anaokulu Öğrencisi Mihribah Arslantaş, İstiklal Marşımızı okuyacak. Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan, “ Pozantı Tek Ses- Tek Yürek, İstiklal Marşımız” temalı sinevizyon gösterimi sunulacak.

İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi, Esin Nur Alıklı Tarafından, Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı “ Atiyi Karanlık Görerek, Azmi Bırakmak” Adlı şiiri okunacak. Kamışlı Fatih Ortaokulu, öğrencileri tarafından hazırlanan “ Asker Marşı” gösterimi sunulacak. Ve İlçe Genelinde, İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında birinci olan, İmam Hatip Orta Okulu Öğrencisi, Muhammet İbrahim Ergin tarafından, İstiklal Marşı okunacak. Devamında, İstiklal Marşını canlı sohbet hattı güzel okuma yarışmasında, dereceye giren öğrencilere, protokol tarafından ödülleri verilecek. Ve böylesi önemli bir anı yıl dönümü de sona erecek.(Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER