1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MEHMET BÖLGE “ İDAM” İSTEDİ

MEHMET BÖLGE “ İDAM” İSTEDİ
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 10:29 'de eklendi ve 883 views kez görüntülendi.

Pozantı Muhtarlar Derneği Şiddet ve Tacizi Lanetledi.

MEHMET BÖLGE “ İDAM” İSTEDİ

Ülkemizde son yıllarda giderek artan, çok küçük çocukların bile maruz kaldığı, cinsel istismarın yanı sıra, kadına şiddet ve tecavüz olaylarındaki artış ve cinayetler, hepimizin tüylerini ürpertiyor. Kız çocukları başta olmak, üzere cinsel istismara her an maruz kalabilecek olan, küçük erkek çocuklarında, aileleri tarafından sürekli kontrol altında tutulması, çok önemli koruyucu bir tedbir olacaktır.Toplumsal olaylarda, her zaman hassas davranan Pozantı ve Pozantı halkının bu düşüncelerine, Pozantı Muhtarlar Derneği Çay Bahçesinde düzenlediği bir toplantı ile tercüman oldu.

İDAM İSTEDİ.

Pozantı, Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen, Kadın Şiddet ve Küçük yaştaki çocuklara, cinsel istismarı lanetleyen toplantıya, Mahalle Muhtarları, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Belediye Meclis Üyelerinden, Ak Partili Mehmet Erdem ve Nigar Kartal’ın yanı sıra, bir gurup Pozantı’lı ve Çay Bahçesinde bulunan yaylacılarda katıldılar.

Toplantının düzenleyicisi olan, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bölge yaptığı konuşma da, Kadına Şiddet ve her türlü Cinsel istismara, “İDAM” verilmesinin şart olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“ Ülkemizde, son günlerde peş, peşe üzücü olayların yaşandığı, KADIN ve ÇOCUKLARIMIZA, canice yapılan şiddet, taciz, tecavüz olayları giderek artmaktadır. Bu durum, toplumsal olarak aile yapımızı yaralayıp, derinden sarsmaktadır. Türk halkının, acısını ve üzüntüsünü her geçen gün giderek, daha da artırmaktadır.Biz, Pozantı Muhtarlar Derneği olarak, yapılan bu vahşetlere sessiz kalmayarak, tepkimizi koymak için bir araya geldik.Bu, ruhu bozuk sapık canilerin, Devletimiz tarafından, en ağır cezaya çarptırılmasını ve İDAM yasanın, biran önce çıkartılıp, bu canilere en ağır cezanın verilmesini istiyoruz.

SAYGI DEĞER BASIN MENSUPLARI

Kadınlarımız ve Çocuklarımız, hepimizin teminatıdır. Türkiye’mizin geleceğidir. Türk toplumu olarak, siyasetçisinden hukukçusuna, öğretmeninden din adamına kadar, ANNE- BABALAR olarak, hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Pozantı, Muhtarlar Derneği Üyeleri olarak, toplum yapımızı bozan ruhu bozuk sapıklara karşı, uyanık olmalıyız.

DEĞERLİ POZANTI HALKI

Çocuklarımızın, oyun park alanlarına, bakkala, markete, pazara, sokağa dahi tek başına gönderilmemesi ve yalnız bırakılmaması hususunda, gerekli duyarlılığı ailece gösterilim. Yine, aramızda yaşayan, tanımadığımız kişilerin, hal ve hareketlerini takip ederek, şüphe duyduğumuz anda, POLİS ve JANDARMAYA bildirmenizi, siz halkımızdan önemle rica ediyoruz. Biz, 21 Muhtar arkadaşımızla, Pozantı Muhtarlar Derneği olarak, köylerimizde ve mahallerimizde, çocuklarımıza, kadınlarımıza gelebilecek , her türlü olumsuzluğun önüne geçebilmek için, elimizden geleni yapacağız. Kadına ve Çocuğa şiddet ve istismar olaylarına yönelik, önlemlerin alınmasını sağlamak, bu konuda toplumu bilinçlendirmek için, her türlü desteği vereceğimize, Pozantı’lı hemşerilerimizin yanlarında olduğumuzu, Pozantı Muhtarlar Derneği olarak, Basın Yayın ve Görsel Medya aracılığı ile, kamuoyuna ve tüm halkımıza bildirir, saygılarımızı sunarız.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER