1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MEHMET ERDEM HOCA’DAN UMREYE DAVET

MEHMET ERDEM HOCA’DAN UMREYE DAVET
Bu haber 21 Eylül 2023 - 15:22 'de eklendi ve 517 views kez görüntülendi.

MEHMET ERDEM HOCA’DAN UMREYE DAVET

Pozantı’lı Emekli İmam Mehmet Erdem, yeni bir UMRE ziyareti içine hazırlıkları başlattı. Gidecek olanlar için de, davet çağırısında bulunarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Müslümanların kalbinin attığı ve göz bebeği olan KABEYE gitmek isteyen kardeşlerimizi, beraber gitmeye davet ediyorum. Mekke’nin nurlu kubbesinde bir ibadete yüz bin ibadet sevabı verilen, Yüce Allah’ımızın evine başlatacağımız bu yolculukta, manevi duyguyu hep birlikte tadalım.

Medine de Peygamber Efendimizin mis kokulu mezarının yanında, bir ibadete bin ibadet sevabı kazanmak, mübarek beldelerin manevi hazzını yaşamak isteyen Pozantı’lı kardeşlerimizi, beraber gitmeye davet ediyorum. Konuyla ilgili olarak benden belgi almak isteyenler, (0535 219 60 60) numaralı telefonla bana ulaşabilirler.” Dedi. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER