1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MEMLEKET PARTİSİ ADAYI TARKAN KULAK’A POZANTI İLGİSİ

MEMLEKET PARTİSİ ADAYI TARKAN KULAK’A POZANTI İLGİSİ
Bu haber 08 Mayıs 2023 - 11:11 'de eklendi ve 457 views kez görüntülendi.

Açılış yaptı. Ziyaretlerde bulundu.

MEMLEKET PARTİSİ ADAYI TARKAN KULAK’A POZANTI İLGİSİ  

Memleket Partisi Adana Millet Vekili 1. Sıra adayı, tanınmış iş insanı Tarkan Kulak, beraberinde İlçe Başkanı Sönmez Türk bir gurup partili ile, gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

AÇILIŞ

Adana’nın en köklü ailelerinden, müteahhit Sıtkı Kulak’ında oğlu olan Tarkan Kulak, Memleket Partisi Pozantı İlçe Binasının açılışı dolayısıyla,  Pozantı’ya geldi.

Kalabalık bir gurup tarafından karşılanan Tarkan Kulak’ı, Memleket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Sönmez Türk ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladılar. İlçe binasının açılışı sonrası, birlikte esnaf ziyaret yaptılar.

Bu ziyarette, Memleket Partisi  Millet Vekili Adaylarından Nilgün Topal,  Yumurtalık İlçe Başkanı Özgür Tekin, Yardımıcısı Murat Altınbaşak, Evren Sitesinin Müteahhiti ve partili Nevzat Toplukafa, İsmail Genç’de  bu ziyaretlerde hazır bulunan  tanınmış isimler oldular.

GAZETEMİZDELER

Memleket Partisi Adana 1. Sıra Millet Vekili Adayı Tarkan Kulak, Pozantı İlçe Başkanı Sönmez Türk ve partililerle birlikte, gazetemize yaptıkları ziyarette şunları söylediler:

“Partimizin değişmez ve temel ilkesi Atatürkçülük olup, onun yolunda giderek devrimlerini devam ettirmek, en büyük hedefimizdir. Bu değişmez ilkelerle ilgili olarak, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce,  yaptığı miting ve toplantılarda bu görüşlerini  vatandaşlarla paylaşmakta olup,  büyük bir ilgi ve destek görmektedir.

HEDEF İKTİDAR

Hedefimiz Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı, partimizi ise  parlamentoda temsil  edilecek sayısal çoğunluğa ulaştırmaktır Ben inanıyorum ki,  Adana’lı hemşerilerimizde  bizimle  aynı fikirdeler. Yaptığım tüm ziyaretlerde,  Adana halkının büyük destek ve teveccühünü görüyoruz. İnanıyoruz ki 15 Mayıs Sabahı, Memleket Partisi Türk siyasetinde önemli bir vizyon kazanımı ile, milletimize hizmete başlayacaktır.

Ayrıca, Kurtuluş Savaşımızın önder yerleşim yerlerinden biri olan ve 25 Mayıs 1920’de  çete savaşları ile,  özgürlüğüne kavuşan Pozantı’da,  Memleket Partisinin coşkusunu ve heyecanını  yaşadım. Bu konuda, İlçe Başkanımız Sayın Sönmez Türk’e ve ekibine  teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum’ dedi.

EKSİKLİKLER

Memleket Partisi Adana Millet Vekili 1. Sıra  Adayı Tarkan Kulak,  Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine yaptığı ziyaretle ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Trafiği çok yoğun olan, D/750 ve  otoban yolu üzerinde bulunan, Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi ziyaretinde, çok önemli teknik ekipman eksiği olduğunu öğrendim. Bu hayati bir konudur. İktidarımızda ilk hizmet vereceğimiz yerlerden birisi de ,Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi olacaktır. Sağlık ekibinin yanı sıra, tüm teknik cihazlar da biran önce hizmete sokulacaktır.  Bu güzergah üzerinde bulunan yollar da asfaltlanarak, trafik rahatlatılacaktır.” dedi.

TARKAN KULAK KİMDİR ?

Memleket Partisi Adana Millet Vekili 1. Sıra Adayı Tarkan Kulak, 1967 Adana doğumludur. İlk Orta ve Liseyi Adana da bitirdi. 1991 yılında,  Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesin de Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansı yaptı.  Çukurova Genç İşadamları Derneğinin, 2004/ 2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını, 2009/ 2010 yıllarında Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu  Genel Başkan Vekilliği görevinde bulundu. 

Kazakistan Cumhuriyetinin Adana Fahri Konsolosluğu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevinde bulundu. Türkiye Müteahhitler  Birliği, Adana Müteahhitler Birliği, İNTES, Adana Sanayi Odası,  Adana Yelken İhtisas Spor Kulübü Üyesi olan Tarkan Kulak, İnşaat ve Enerji Sektöründe de  yatırımları vardır.  Evli ve iki çocuk babası olan Tarkan Kulak ile,  03222 408  01 04 numaralı telefonlardan irtibat kurulabilir.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER