1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MERHUM BAŞKAN BARIŞIK İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU.

MERHUM BAŞKAN BARIŞIK İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU.
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 11:22 'de eklendi ve 896 views kez görüntülendi.

MERHUM BAŞKAN BARIŞIK İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU.

 TESK VE TESKOMB YÖNETİM KURULU ÜYESİ, ADANA ESOB VE ESKKK GÜNEY BÖLGE BİRLİĞİ İLE ADANA ŞOFÖRLER VE KAMYONCULAR ESNAF ODASI, KUZEY ADANA ESKKK ESKİ BAŞKANI MERHUM KAZIM BARIŞIK, VEFATININ 2.YILDÖNÜMÜNDE BURUK MEZARLIĞINDA KABRİ BAŞINDA OKUTULAN KURAN-I KERİM VE YAPILAN DUALARLA ANILDI.

  TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) 1.Bölge Birliği ile Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası, Kuzey Adana ESKKK Eski Başkanı Merhum Kazım Barışık, vefatının 2. yıldönümünde mezarı başında okutulan Mevlid-i Şerif ve yapılan dualarla anıldı.

 Merhum Kazım Barışık’ın Adana Büyükşehir Belediyesi Buruk Mezarlığı’ndaki Kazım Barışık Aile Mezarlığı’nda okutulan Mevlid-i Şerif’e, TESK Toplantısı için Ankara’da bulunan ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek katılamazken, Barışık Ailesi’ne gönderdiği başsağlığı mesajı ve taziye dilekleriyle üzüntüsünü yineledi.

 Barışık Ailesi tarafından okutulan ve Adana ESOB ile 1.Bölge Birliği’nin organize ettiği Mevlid-i Şerif’e, Halkbank Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı, İşadamı Şahin Kalo, 1.Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın, Birlik Başkan Vekili, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz,  ESKKK 1.Bölge Birlik Başkan Vekilleri, Mersin Erdemli ESKKK Başkanı Hüseyin Aksay, Düziçi ESKKK Başkanı Bahtiyar Namlı ile her iki kurumun yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı, yönetim kurulu üyeleri, esnaflar ve Barışık Ailesi fertleri, akrabaları, dostları da katılarak duada bulundular.

 Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş da, aynı saatte Valilik’teki Yılın Ahisi’ni belirleme toplantısına katılması nedeniyle Mevlid-i Şerif’e gelemezken, aileye taziye dileklerini iletti. Göktaş, daha sonra katıldığı ESOB Genel Sekreterler Eğitim Toplantısı’nda, genel sekreterler ile toplu duada bulunarak Merhum Barışık’ı rahmetle andı.Buruk Mezarlığı’ndaki törende, Merhum Başkan Barışık’ın eşi Şükran Barışık ile çocukları, kardeşleri ve yakınları, çiçeklerle donattıkları kabir başında ağıtlar yakıp, gözyaşı döktüler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER